Αθήνα

33 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Σήμερα η κρίσιμη Σύνοδος των ΥΠΕΞ της ΕΕ για την Τουρκία – Συνάντηση Δένδια-Πομπέο στη Βιέννη, διπλωματικός πυρετός στην Αθήνα
Το νέο «μάτι» της NASA στο σύμπαν θα είναι ένας πρώην κατασκοπευτικός δορυφόρος

CALLER'S CHOICE

Αντί για πλανήτες…. χυμώδη οπίσθια! – Το επικό tweet της NASA που προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο [εικόνες]

Στήλη άλατος έμειναν οι χρήστες του Twitter που ακολουθούν τον λογαριασμό της NASA όταν αντί για πλανήτες αντίκρισαν χυμώδη… οπίσθια! [adsense] Με τα φώτα να είναι στραμμένα στην Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία, μετά την επιτυχημένη αποστολή του Juno στο Δία, κάποιοι χάκερ βρήκαν την κατάλληλη στιγμή ώστε να «χτυπήσουν» τον λογαριασμό της αποστολής Kepler της NASA […]

Στήλη άλατος έμειναν οι χρήστες του Twitter που ακολουθούν τον λογαριασμό της NASA όταν αντί για πλανήτες αντίκρισαν χυμώδη… οπίσθια!

[adsense]

Με τα φώτα να είναι στραμμένα στην Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία, μετά την επιτυχημένη αποστολή του Juno στο Δία, κάποιοι χάκερ βρήκαν την κατάλληλη στιγμή ώστε να «χτυπήσουν» τον λογαριασμό της αποστολής Kepler της NASA στο Twitter.

Κάπως έτσι, αντί για κάποια νέα συγκλονιστική ανακάλυψη, η NASA βρέθηκε στην… περίεργη θέση να τουιτάρει μια φωτογραφία με γυναικεία οπίσθια, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων στους χρήστες που την ακολουθούν.

Εχοντας δεχτεί πολλά σχόλια, κάποια προσβλητικά και κάποια άλλα απλώς ξεκαρδιστικά, η NASA επανέκτησε τον λογαριασμό της ενημερώνοντας τους ακόλουθους της πως, μετά το σύντομο και… αμήχανο διάλειμμα, είναι «back in business, για να ενημερώσει γύρω από την ανακαλύψεις νέων πλανητών».

nasa3

nasa1 nasa2

 

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου
Νέο «επεισόδιο» μετά το «KEMAL REIS; Πληροφορίες πως ελληνικά πλοία «πήραν στο κυνήγι» το «Τζένγκις Χαν»!
Βερύκιος: Πιο «παπατζής» από τον Ερντογάν… πεθαίνεις – Πολύ μεγάλη η ζημιά στο «KEMAL REIS», στραπατσαρίστηκε η «ψευτοφρεγάτα»
Επιβάτης σε πλοίο αρνείται να βάλει μάσκα και φωνάζει! «Είναι φίμωτρο, αυτός είναι ο φασισμός του Κούλη»
Έτσι συγκρούστηκε η «Λήμνος» με την «Kemal Reis» – Σοβαρές ζημιές για την τουρκική φρεγάτα
Δεκαπενταύγουστος: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα