Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Με έναν πίνακα και 3 φράσεις η Ακρίτα «τάπωσε» τον δικηγόρο για την «πλαδαρή Ελληνίδα γκόμενα»! (ΦΩΤΟ)

Τη δική της απάντηση στην απαράδεκτη έως και χυδαία ανάρτηση του δικηγόρου για την «πλαδαρή Ελληνίδα γκόμενα» στα social media, που έκανε το γύρο του διαδικτύου, έδωσε η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα.

Σημειώνεται πως στην ανάρτησή του το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος ο εν λόγω δικηγόρος έγραφε μεταξύ άλλων: "Πρώτο δυνατό τριήμερο για παραθαλάσσια εξόρμηση και δυστυχώς για άλλη μια χρονιά επιβεβαιώνεται το τραγικότατο φαινόμενο της παντελώς αγύμναστης – πλαδαρής Ελληνίδας γκόμενας, που νομίζει, όμως, ότι είναι τουλάχιστον ημίθεα… Ζελεδένιες κοιλιές και πεσμένοι γλουτοί παντού τριγύρω, με τυλιγμένα πολύχρωμα κιτς μαγιώ που αδυνατούν να καλύψουν τις ατελείωτες ατέλειες των ξεδιάντροπων κοριτσιών που κυκλοφορούν ανέμελα, έχοντας άγνοια της κάκιστης ημίγυμνης τους όψης, καθώς έχουν να γυμναστούν από την Γ´ Γυμνασίου…".

Ειδικότερα, η Ελ. Ακρίτα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το έργο του διάσημου Φλαμανδού ζωγράφου Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς, «Οι τρεις Χάριτες», και έγραψε:

«Απαγορεύεται η είσοδος στις παραλίες, κυρίες μου. Ο πίνακας «Τρεις Χάριτες» του Ρούμπενς εκτιμάται στα 50 εκατομμύρια δολάρια. Άμα τον χαρίσουν σε κανένα δικηγόρο να μην τον πάρει».

Send this to a friend