Αθήνα

7 oC

σποραδικές νεφώσεις

ΑμεΑ υιοθέτησε σκύλο σε αναπηρικό αμαξίδιο- «Μοιραζόμαστε ακριβώς τον ίδιο τύπο παράλυσης»

Ο Bandit έμεινε ανάπηρος από τη μέση και κάτω εξαιτίας μίας ασθένειας και υιοθετήθηκε από έναν άνθρωπο που μπορεί να μπει στη θέση του.

Ο Bandit έμεινε ανάπηρος από τη μέση και κάτω εξαιτίας μίας ασθένειας και υιοθετήθηκε από έναν άνθρωπο που μπορεί να μπει στη θέση του.

Ο Bandit βρέθηκε αδέσποτος και είχε μεταφερθεί στο καταφύγιο Gwinnett County Animal Shelter κι έπειτα μεταφέρθηκε στο the Gwinnett Jail Dogs Program, ένα πρόγραμμα που σώζει από την ευθανασία σκύλους που φροντίζουν και εκπαιδεύουν έγκλειστοι στις φυλακές.    

Ο Bandit αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, κατά τη διάρκεια της δύσκολης θεραπείας του, η παράλυσή του θεωρήθηκε προσωρινή αυτό διαψεύστηκε.

Ο Darrell Rider και η σύζυγός του έμαθαν για τον Bandit και πήγαν στο καταφύγιο για να τον υιοθετήσουν. Ο Darrell και η Sue δεν νοιάζονταν για το γεγονός ότι ο Bandit είναι ένας σκύλος με ειδικές ανάγκες καθώς και ο νέος του μπαμπάς, ο Darrell βρίσκεται κι αυτός σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τόσο εγώ όσο και ο Bandit "μοιραζόμαστε" ακριβώς τον ίδιο τύπο παράλυσης και χρησιμοποιώ αναπηρικό αμαξίδιο για να κυκλοφορώ» λέει ο Darell και προσθέτει «Εγώ και η γυναίκα μου ξέρουμε πως είναι η ζωή με αναπηρικό αμαξίδιο, άρα γνωρίζαμε ακριβώς τι χρειάζεται ο Bandit. Νιώσαμε μία βαθύτερη ένωση μαζί του».

Send this to a friend