Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ανδρέας Κωνσταντάτος στο TheCaller: Έχω αποδείξει πως μπορώ να δουλέψω σκληρά και θα το κάνω για τον Δ. Αθηναίων

Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του TheCaller, Ανδρέας Κωνσταντάτος πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρας το κατώφλι του TheCaller Web TV και μίλησε στην δημοσιογράφο Τόνια Ζαραβέλα για την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, «Αθήνα Ψηλά».

Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του TheCaller, Ανδρέας Κωνσταντάτος πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρας το κατώφλι του TheCaller Web TV και μίλησε στην δημοσιογράφο Τόνια Ζαραβέλα για την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, «Αθήνα Ψηλά».

Λίγες ώρες πριν την κεντρική ομιλία του Κώστα Μπακογιάννη, ο Ανδρέας Κωνσταντάτος μίλησε στο TheCaller Web TV για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, την επίθεση που δέχθηκε έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο κατά τη διάρκεια περιοδείας του, αλλά και όλα αυτά που θα κάνουν -κατά τη γνώμη του- την Αθήνα να ανέβει ψηλά.

«Το τελευταίο διάστημα, τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ένα κύμα υπέρ του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά». Να δούμε βέβαια και πως θα εκφραστεί αυτό στην κάλπη. Όσο πιο ψηλά πάει ο συνδυασμός μας Αθήνα ψηλά την πρώτη Κυριακή, τώρα που έχουμε την απλή αναλογική, τόσο περισσότερους δημοτικούς συμβούλους θα λάβει και τόσο καλύτερα θα μπορέσει να διοικήσει τον δήμο», σχολίασε ο Ανδρέας Κωνσταντάτος αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις που δίνουν καθαρό προβάδισμα στον Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων.

Ποιος είναι, όμως, ο Ανδρέας πίσω από τον δημοσιογράφο Κωνσταντάτο;  «Υπάρχει μία μεγάλη απόσταση από το Ανδρέας Κωνσταντάτος- δημοσιογράφος και Ανδρέας Κωνσταντάτος- υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Αυτήν την απόσταση προσπαθώ να καλύψω», είπε στην Τόνια Ζαραβέλα και συνέχισε: «Πέρασα στην αντίπερα όχθη. Οι δημοσιογράφοι κάνουν κριτική, αλλά πέρασα να δω τι μπορούμε να κάνουμε και από την άλλη πλευρά, να δούμε τις προτάσεις που κατά καιρούς κάνουμε, αν μπορούν να εφαρμοστούν ή και όχι. Είδα πως είχα μία αίσθηση για τα προβλήματα της Αθήνας, αλλά τώρα που γύρισα την πόλη είδα ότι είμαστε μία τριτοκοσμική πόλη. Έγιναν βήματα πίσω και είμαστε εδώ για να καλύψουμε τα κενά που άφησαν οι προηγούμενοι». 

Οι περιοδείες στην πόλη, η παραβατικότητα και η επίθεση έξω από το ΟΠΑ

«Περπατώντας στην πόλη διαπίστωσα περιοχές που έχουν χαθεί», τόνισε ο Ανδρέας Κωνσταντάτος και μίλησε για το άβατο των Εξαρχείων και το παρεμπόριο έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο όπου δέχθηκε επίθεση από λαθρεμπόρους.

«Στην ΑΣΟΕΕ είναι η μαφία του παρεμπορίου. Οι άνθρωποι τα πουλάνε εκεί φτηνά προϊόντα και πλήττουν και τις υγιείς επιχειρήσεις του κλάδου. Όταν έρχεται η αστυνομία μπαίνουν στο πανεπιστήμιο και προστατεύονται από το άσυλο. Και στα Εξάρχεια, στην ουσία εκεί έχουν καταργηθεί τα προσωπικά δικαιώματα. Δεν υπάρχει σεβασμός στα πολιτικά δικαιώματα, στα αστικά δικαιώματα. Ο επόμενος δήμαρχος του δήμου Αθηναίων θα πρέπει να είναι δήμαρχος και των Εξαρχείων, της ΑΣΟΕΕ και του Πολυτεχνείου και στο Μεταξουργείο», τόνισε ο κ. Κωνσταντάτος μιλώντας live στο TheCaller Web TV.

Η απόφαση και ο Κώστας Μπακογιάννης

«Την Αθήνα την περπάτησα. Ήρθα από την Κεφαλονιά πριν από 40 χρόνια για να σπουδάσω πολιτικές επιστήμες. Γνωρίζουμε και τα καλά της και τα κακά της. Είμαστε περήφανοι για την πόλη, αλλά και στεναχωρημένοι για κάποια άσχημα που πρέπει να διορθώσουμε.Ήθελα να δω πως είναι, αντί να ασκείς κριτική, να λύνεις προβλήματα.

Πήγα με τον κ. Μπακογιάννη γιατί κατέθεσε την άποψη να μετατρέψει το Πολυτεχνείο σε μουσείο. Μου έκανε μία πρόταση να πάω να τον δω και να κουβεντιάσουμε. Με έπεισε, είναι άλλη πάστα ανθρώπου. Όλοι μπορούν να έχουν σχέδια, εκείνο που λείπει είναι η πολιτική βούληση, Βλέπεις ότι έχει κάνει πολύ καλό έργο στην αυτοδιοίκηση, πολύ καλό έργο στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Γιατί να ψηφίσουμε στις εκλογές Ανδρέα Κωνσταντάτο;

«Γιατί είμαι ένας ερασιτέχνης πολιτικός. Πρώτη φορά κατεβαίνω υποψήφιος, δεν έχω δεσμεύσεις και μηχανισμούς και γιατί πιστεύω ότι σε αυτά που είπα μπορώ να βοηθήσω να γίνουν πραγματικότητα. Μπορώ να δουλέψω, έχω δείξει πως μπορώ να δουλέψω και αυτό θα το κάνω και στον δήμο», κατέληξε ο Ανδρέας Κωνσταντάτος.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του «Αθήνα Ψηλά», Ανδρέας Κωνσταντάτος στο TheCaller Web TV και την Τόνια Ζαραβέλα:

Send this to a friend