Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αννέτα Καββαδία: Ο εγγονός της Φίλιππος, η δημοσιογραφία του πεζοδρομίου και η μετάβαση στην πολιτική (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφια Αννέτα Καββαδία μίλησε σε μία διαφορετική συνέντευξη στην Ειρήνη Αρβανίτη και το TheCaller Web TV για την υποψηφιότητά της στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας, τα παιδικά της χρόνια, το πολιτικό ρεπορτάζ, τον γιο της και τον εγγονό της.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφια Αννέτα Καββαδία μίλησε σε μία διαφορετική συνέντευξη στην Ειρήνη Αρβανίτη και το TheCaller Web TV για την υποψηφιότητά της στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας, τα παιδικά της χρόνια, το πολιτικό ρεπορτάζ, τον γιο της και τον εγγονό της.

«Είναι μία κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Αυτό που διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές είναι πραγματικά η ζωή μας. Τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν από τον Γενάρη του 2015, έχουν γίνει πράγματα, αλλά όλα όσα θέλαμε. Κάποια πράγματα δεν έγιναν και εξαιτίας αντικειμενικών δυσκολιών», είπε η Αννέτα Καββαδία, αναφερόμενη στο διακύβευμα των εκλογών. «Να ακολουθήσουμε το δρόμο που οδηγεί στο φως, στο ξέφωτο. Αυτή τη φορά θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας και όχι να ακολουθήσουμε, όπως το 2015, τα δεδομένα τα οποία είχαμε. Στεναχωρήσαμε κόσμο, αλλά αν ο λαός μας δώσει την ευκαιρία μπορούμε να ξεδιπλώσουμε μέσα σε αυτήν την θητεία το πρόγραμμα που πραγματικά μάς εκφράζει». 

«Στην Αριστερά υποτάσσεται στο εμείς. Ήδη από τα χρόνια της δημοσιογραφίας με ενδιέφερε το κομμάτι των δικαιωμάτων», υπογράμμισε η Αννέτα Καββαδία και μίλησε για όλα εκείνα με τα οποία ασχολήθηκε την προηγούμενη τετραετία.

Τα παιδικά χρόνια: από την Αθήνα στην Κέρκυρα και μετά πάλι στην Αθήνα

Η Αννέτα Καββαδία, όπως είπε στην Ειρήνη Αρβανίτη, μπορεί να γεννήθηκε στην Αθήνα, όμως, στα 12 της χρόνια μετακόμισε με τους γονείς στην Κέρκυρα, όπου ολοκλήρωσε το σχολείο. «Ο μπαμπάς μου ήταν μαρμαράς, η μαμά μου νοικοκυρά. Το οικογενειακό περιβάλλον δεν είχε καμία σχέση με την δημοσιογραφία, αλλά ούτε και με την πολιτική. Ήταν πάντα δίπλα μου, ήταν πάντα εκεί, ενθαρρυντικοί να κατακτήσω τους στόχους μου», εξομολογήθηκε η βουλευτής.

Παράλληλα έκανε και μία τρυφερή δήλωση για την αδελφή της με την οποία έχουν 6,5 χρόνια διαφορά. «Παρότι η διαφορά ηλικίας δεν μας βοήθησε να μεγαλώσουμε ουσιαστικά μαζί. Η αδελφή μου είναι ο άνθρωπός μου»

«Την οικογένειά μου δεν την ξένισε πολύ η ενασχόλησή μου με την πολιτική. Από τα μαθητικά μου χρόνια κιόλας ξεκίνησε, με τα 15μελή... Ασχολήθηκε επί 24 χρόνια με το πολιτικό ρεπορτάζ στην δημοσιογραφία. «Του καραουλίου», «του πεζοδρομίου που λένε», είπε για την ενασχόλησή της με την πολιτική και την δημοσιογραφία.

Ο γιος της, οι τύψεις για το μεγάλωμά του και το διαζύγιο

Η Αννέτα Καββαδία μίλησε για τον 34χρονο σήμερα γιο της, τις τύψεις που ένιωθε όταν έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι λόγω της δημοσιογραφίας, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο με τον σύζυγό της όταν ο γιος της ήταν 6 ετών. «Είναι πολύ οι ρόλοι στους οποίους καλείται να αντεπεξέλθει μία γυναίκα. Στα 20 του ο γιος μου μου είπε ότι ήξερε πως όταν φεύγω από το σπίτι και έλειπα δούλευα, γιατί έπρεπε να δουλέψω». 

Ο εγγονός της Φίλιππος & το δώρο της για τις εκλογές

Η Αννέτα Καββαδία μέσα στους άλλους ρόλους της είναι και γιαγιά. Ο εγγονός της, ο Φίλιππος γεννήθηκε δύο ημέρες μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη. «Μου είπε ο γιος μου ότι είναι το δώρο τους για την επανεκλογή μου. Δεν είμαι κλασσική γιαγιά, όπως δεν ήμουν και κλασσική μαμά. Δεν βλέπω τον Φίλιππο ειδικά τώρα σχεδόν καθόλου. Μιλάμε στο Viber. Με βλέπει στην τηλεόραση και μου λένε ότι μου μιλάει».

Send this to a friend