Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου ορίστηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Τσεμπέρης

Νέος αντιδήμαρχος στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, με καθήκοντα Επικοινωνίας και Τύπου, ορίστηκε μετά από απόφαση του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Τσεμπέρης.

Νέος αντιδήμαρχος στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, με καθήκοντα Επικοινωνίας και Τύπου, ορίστηκε μετά από απόφαση του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Τσεμπέρης.

Ειδικότερα, με απόφαση του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς, η οποία αναρτήθηκε στην Διαύγεια ορίζονται οι οι κ.κ Μπατάλης και Τσεμπέρης ως Αντιδήμαρχοι, οι οποίοι όμως θα ασκούν τα καθήκοντα τους αμισθί.

Ποιος είναι ο Χρήστος Τσεμπέρης

Με σπουδές στη Νομική Αθήνας, ο Χρήστος Τσεμπέρης έχει εργαστεί σε πολλά ΜΜΕ, όπως εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση επί 31 χρόνια.

Παρουσιαστής πολιτικών εκπομπών, με εκατοντάδες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, σχολιαστής πολιτικής επικαιρότητας, αρθρογράφος και επί 10 (2004-2014) χρόνια επικεφαλής του πολιτικού τμήματος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΤΑΡ.

Δίδαξε επί χρόνια στη NEW MEDIA STUDIES πολιτικό ρεπορτάζ και τεχνικές συνεντεύξεων.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, αποφασίζει

Α. Ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους ως άμισθους αντιδημάρχους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με θητεία μέχρι και την 31η Αυγούστου 2021, ως εξής:

  1. ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας και Τύπου, και του μεταβιβάζει τις κάτωθι καθ’ ύλην αρμοδιότητες:
  • Σχεδιασμός επικοινωνιακής πολιτικής για την προώθηση της αποστολής και των στόχων του Δήμου και την εφαρμογή των προγραμμάτων των ενεργειών που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση της επικοινωνιακής αυτής πολιτικής.
  • Οργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων του Δήμου (συνέδρια, συνελεύσεις, εορτές κ.λπ.), καθώς και προγραμμάτων προβολής του έργου και των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος.
  • Σχεδιασμός και εφαρμογή προγραμμάτων ενημέρωσης των πολιτών για τις επιδιώξεις, τους στόχους και τις υπηρεσίες του Δήμου με σκοπό τη δραστηριοποίηση των πολιτών για την προώθηση των τοπικών συμφερόντων.
  • Διαχείριση των σχέσεων του Δήμου με τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιμελείται των δημοσιευμάτων και των δελτίων τύπου του Δήμου.
  • Επιμέλεια των ενημερωτικών εκδόσεων ή εκπομπών του Δήμου στα ΜΜΕ και παρακολούθηση των δημοσιευμάτων (εντύπων και ηλεκτρονικών) σχετικά με τις δραστηριότητες του Δήμου.
  1. ΜΠΑΤΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ- ΙΩΑΝΝΗΣ, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Υποδομών, και του μεταβιβάζει τις κάτωθι καθ’ ύλην αρμοδιότητες:
  • Την ευθύνη υποβολής σχεδίου δράσης προπαρασκευαστικών ενεργειών για την ανάπτυξη νέων συγκοινωνιακών υποδομών, σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τους εμπλεκόμενους φορείς.
  • Την ευθύνη σύνταξης εισηγητικού πλαισίου για την ένταξη στον σχεδιασμό της ανάπτυξης δικτύου φυσικού αερίου στον Δήμο ΡαφήναςΠικερμίου.
  • Την προετοιμασία και παρακολούθηση της εξέλιξης των διαδικασιών υλοποίησης της ανάπτυξης του συνόλου του δικτύου νέων υποδομών του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου.

Β. Καταργεί την αρ.448/3-9-2019 απόφαση Δημάρχου Ραφήνας- Πικερμίου.

Γ. Η παρούσα θα δημοσιευτεί σε μία ημερήσια εφημερίδα και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ».

Send this to a friend