Αθήνα

22 oC

αίθριος καιρός

Το «τερμάτισε» η Άντζυ Σαμίου! «Άδωνι, είσαι κουτσουρεμένη τρίχα από το δεξί @ του Τσίπρα…»

«Σφαγή» έγινε στο χώρο του διαδικτύου με αφορμή την ανάρτηση στο Twitter του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος θέλοντας να υποστηρίξει πως όσα έγραψε ο Νίκος Καρανίκας για την επένδυση της Eldorado Gold είναι η γνώμη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έβαλε τη φωτογραφία του πρωθυπουργού, αποδίδοντάς τα σε εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε στο Twitter φωτογραφία του κειμένου της ανάρτησης, στην οποία φαινόταν να την έχει κάνει ο κ. Τσίπρας, γράφοντας, παράλληλα: «Η ιδέα ότι για το ένα φταίει ο Πολάκης, για το άλλο ο Γιάνης, για το τρίτο ο Καρανίκας αστεία. Υπάρχει μόνον Τσίπρας».

Μάλιστα το εν λόγω ζήτημα προκάλεσε και "πόλεμο" με τον ΣΥΡΙΖΑ, που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας «τρολ» τον κ. Γεωργιάδη και ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον αποσύρει, με τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να κάνει λόγο για ανοησίες.

Ωστόσο, ανάμεσα στα μηνύματα και τις απαντήσεις κάτω από την ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παρέμβαση της γνωστής τραγουδίστριας και υποστηρίκτριας του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ Άντζυς Σαμίου, που εξαπέλυσε αήθη επίθεση κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, γράφοντας το απαράδεκτο σχόλιο: «Τι λες βρε κουτσουρεμένη τρίχα από το δεξί @ του Τσίπρα;».