Αθήνα

5 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λινού: Η απλή χειρουργική μάσκα προστατεύει 45% – Να φοράμε δύο μάσκες

CALLER'S CHOICE

Απίστευτη κυβερνητική γκάφα! Εξαφάνισαν τα νησιά του Αιγαίου από τον ελληνικό χάρτη!

Μάλλον ως μια γραφιστική-πολιτική γκάφα ολκής μπορεί να χαρακτηριστεί το νέο φυλλάδιο του υπουργείου ανάπτυξης για το ΕΣΠΑ.

Μάλλον ως μια γραφιστική-πολιτική γκάφα ολκής μπορεί να χαρακτηριστεί το νέο φυλλάδιο του υπουργείου ανάπτυξης για το ΕΣΠΑ.

Προκειμένου να προωθήσει τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο προχώρησε στην έκδοση ενός διαφημιστικού φυλλαδίου (κατά τα λοιπά μια χαρά από αισθητικής πλευράς). Μέχρι εκεί όλα καλά μιας και είναι μια συνήθης πρακτική. Μόνο που στην σελίδα 2 το υπουργείο Ανάπτυξης εξαφανίζει κυριολεκτικά όλα τα νησιά του Αιγαίου και αποφασίζει να κρατήσει στην ελληνική (και ευρωπαϊκή) επικράτεια μόνο την λεβεντογέννα Κρήτη.

Στην εν λόγω σελίδα λοιπόν διαφημίζονται τα επιτεύγματα του ελληνικού ΕΣΠΑ της προηγούμενης περιόδου αποτυπώνοντας έναν ευρωπαϊκό χάρτη από την οποία όμως λείπουν… όλα τα ελληνικά νησιά πλην Κρήτης.

Θυμίζει τις κουτοπονηριές που γίνονται κατά καιρούς από την γείτονα Τουρκία μόνο που αυτή τη φορά είναι γκάφα η οποία έγινε με δικό μας αυτογκόλ! Άραγε δε το είδε κανείς εκεί στο υπουργείο (πριν δώσουν το οκ) ή μήπως τους άρεσε γραφιστικά η εικόνα της Ελλάδας και της Ε.Ε χωρίς τα ελληνικά νησιά, έτσι μωρέ χωρίς πιτσιλιές…Ποια Ρόδος και ποια Μυκονος

 

Έρευνα MARC: Η ΕΡΤ έκανε την τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς
Στο Final-5 του Ο.Ο.Σ.Α η Διαμαντοπούλου! Πέρασε στον τελικό γύρο αξιολόγησης για τον επόμενο ΓΓ του Οργανισμού
Η ανακάλυψη Έλληνα καθηγητή το 1971 πίσω από τα εμβόλια των Pfizer και Μoderna
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου
Η Σοφία Μπεκατώρου εξηγεί γιατί μίλησε τώρα! «Έμαθα πως συνεχίζει να το κάνει στα παιδιά»
Εμβολιάστηκε ο πεθερός του Άλμπερτ Μπουρλά – Tα συγκινητικά λόγια του CEO της Pfizer