Αθήνα

 

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Αποτροπιασμός στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα! Χειροπέδες σε 30χρονο μαστροπό και 3 πελάτες

CALLER'S CHOICE

Στη δημοσιότητα το βίντεο από την επίθεση στην εισπρακτική εταιρεία του εξαδέλφου Τσακαλώτου- Κουκουλοφόροι “σπάνε” ό,τι βρουν

Δημοσιεύθηκε βίντεο από την επίθεση που έγινε στις 5 Δεκεμβρίου στα γραφεία της εταιρείας Qualco στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε βίντεο από την επίθεση που έγινε στις 5 Δεκεμβρίου στα γραφεία της εταιρείας Qualco στο Μαρούσι.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την εταιρεία ανέλαβε τη διαχείριση των απλήρωτων λογαριασμών της ΔΕΗ, μέτοχος της οποίας είναι ο εξάδελφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, Ορέστης Τσακαλώτος.

Την ευθύνη είχε αναλάβει η «Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου».

Όπως φαίνεται οι κουκουλοφόροι, μπαίνουν στον πρώτο όροφο του κτιρίου και σπάνε υπολογιστές, εκτυπωτές και ό,τι βρίσκουν μπροστά τους.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=IhyBYqwt3vE

Στο βίντεο αναφέρεται:

«Σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 3 η ΑΣΥΚΑΜΟ πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία της εισπρακτικής εταιρίας Qualco στο Μαρούσι.

Σε μια περίοδο που η κοινωνία δέχετε επίθεση από νέα μέτρα και φόρους, την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει ψευτομερίσματα των 200ε και η ΔΕΗ κάνει αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών φέρνουν από την πίσω πόρτα κοινοπραξία εισπρακτικών εταιριών για να κυνηγήσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τον λαό.

Η κοινοπραξία αυτή (IBM Hellas A.E, Deutsche Bank London Branch, Estia Business Group, Deloitte Business Solutions A.E.,ΚΑΠΑ Research Α.Ε.,Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία και η Finacity Corporation) με επικεφαλή την Qualco θα έχει με την σειρά της τεράστια κέρδη αφού έχουν συμφωνήσει να παίρνει ποσοστά επί των κερδών είτε χρωστάς 200ε είτε 2000ε.

Τέλος η ίδια η Qualco είναι γνωστή για το ποιόν, την στιγμή που η εταιρεία κάνει μπίζνες εκατομμυρίων, οι εργαζόμενοι παλεύουνε με τα deadlines, τις απλήρωτες υπερωρίες, την δουλειά από το σπίτι που θεωρείται νεκρός χρόνος, με αυτά τα κριτήρια αξιολογούνται και οποίος κρίνετε «αντιπαραγωγικός» απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Εμείς από μεριάς μας ένα έχουμε να πούμε όποιος τα βάζει με τις ζωές μας θα μας βρει απέναντι του.”

Ροή Ειδήσεων

230322103120

22/03/2023 | 10:31

Καλλιθέα: Συνελήφθησαν τέσσερις εργαζόμενοι σε Κέντρο Ειδικής Αγωγής για το παιδί στο παράθυρο του τρίτου ορόφου

22/03/2023 | 10:23

ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου

22/03/2023 | 10:16

Σοκ στα Γρεβενά: Συνελήφθη 41χρονος πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του

22/03/2023 | 10:09

Νέα Σμύρνη: Θέμα χρόνου η σύλληψη και του «Ρουσλάν» που βίαζε την 14χρονη  – Τι είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς

22/03/2023 | 09:47

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Γράφουν ότι με τη Μπέττυ έχουμε θυρίδες με λεφτά στο εξωτερικό, ας μας πουν τους κωδικούς»

22/03/2023 | 09:42

Κίνηση τώρα: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Τροχαίο στο ύψος των ΚΤΕΛ

22/03/2023 | 09:23

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμουν ο πρώτος άντρας της Όλγας Τρέμη – Την είδα με τα εσώρουχα και αγρίεψαν τα μάτια μου»

22/03/2023 | 09:17

Λάρισα: Στο εδώλιο πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του – «Με απειλούσε και με χτυπούσε», είπε η σύζυγός του

22/03/2023 | 09:00

Βόλος: Στον ανακριτή η ηλικιωμένη που πέταξε τα γατάκια στα σκουπίδια
230322084404

22/03/2023 | 08:44

Νίκος Κοκλώνης: «Η Ναταλία Γερμανού θα είναι η παρουσιάστρια του Secret Song – Έρχεται το Fame Story τον Σεπτέμβριο»

22/03/2023 | 08:28

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές του Μαΐου, η τραγωδία στα Τέμπη και η υποψηφιότητα Καραμανλή

22/03/2023 | 08:07

Χαρά Βέρρα: «Πέταξε γαρύφαλλα και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο»
230322080022

22/03/2023 | 08:00

Θρήνος στο μπάσκετ: Πέθανε μετά από αγώνα ο Τάσος Μπαλάφας, παίκτης του Πρωτέα Σχηματαρίου

22/03/2023 | 07:47

Σταθμός Λαρίσης: «Δεν γίνεται να με κρατάει ο φόβος, πρέπει να πάω στη δουλειά» – Τι λένε οι επιβάτες των πρώτων τρένων

22/03/2023 | 07:26

Τσαπανίδου: «Κρεσέντο πρωτόγνωρης επικοινωνιακής αναισθησίας Μητσοτάκη, εμφανίστηκε αμέτοχος και μοίρασε ευθύνες»
mpismpikis
Βασίλης Μπισμπίκης: Στις εκλογές θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ! Η μόνη τιμωρία αυτήν τη στιγμή είναι να μην τους ξαναψηφίσουν, να ξεκουμπιστούν
Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Μαρτίου – Θα χάσουμε μια ώρα ύπνο
tzima pretenteris 2003
Η Τζίμα ενοχλήθηκε από την παρέμβαση Πρετεντέρη στον «αέρα» του MEGA! «Δεν χρησιμοποίησα αυτές τις λέξεις, μη με ερμηνεύεις…»
Χατζηνικολάου κατά Πολάκη: Άθλιε, άσχετε, συκοφάντη, βρωμιάρη- Να ζητήσεις συγγνώμη που ψήφισες μνημόνια!
230320082335
25η Μαρτίου: Βγήκαν άλογα στο Σύνταγμα – Πρώτη πρόβα για το Ιππικό ενόψει της παρέλασης
screenshot 2023 03 19 211724
25η Μαρτίου: «Απλησίαστος» ο μπακαλιάρος – Αγγίζει ήδη τα 23 ευρώ το κιλό