Αθήνα

19 oC

σποραδικές νεφώσεις

Απίστευτη αποκάλυψη για το «Ρετιρέ»: Η σειρά θα συνεχιζόταν, αλλά ζήτησαν αύξηση οι πρωταγωνιστές- Ήμασταν κακοπληρωμένοι

Μία απίστευτη αποκάλυψη για την θρυλική σειρά «Ρετιρέ» έκανε η Τζόυς Ευείδη, στο Down Town Κύπρου και στον Aλέξανδρο Πρίφτη.

Μία απίστευτη αποκάλυψη για την θρυλική σειρά «Ρετιρέ» έκανε η Τζόυς Ευείδη, στο Down Town Κύπρου και στον Aλέξανδρο Πρίφτη.

Όπως είπε η γνωστή ηθοποιός, η σειρά του MEGA θα συνεχιζόταν, αλλά οι πρωταγωνιστές ζήτησαν αύξηση... την οποία δεν πήραν.

Μάλιστα, όπως είπε η Τζόυς Ευείδη «συγκριτικά με άλλα σίριαλ που παιζόντουσαν, εμείς στο “Ρετιρέ” ήμασταν χαμηλόμισθοι. Για την ακρίβεια ήμασταν πολύ κακοπληρωμένοι».

«Ο Δαλιανίδης μπήκε σχεδόν αμέσως στη ζωή μου. Μετά την πρώτη μου παράσταση, τον επόμενο χρόνο ήμουν στο “Θέατρο Περοκέ”. Εκεί με είδε κι αφού έκανα τη γύρα μου στα ΔΗ.ΠΕ.Θ.Ε, με πήρε για το “Ρετιρέ”. Στην αρχή, οι γονείς μου, όταν τους είπα ότι “τελείωσε, φεύγω από το γραφείο και γίνομαι ηθοποιός”, έπαθαν έναν ντουβρουτζά, αλλά συνήλθαν γρήγορα. Δεν ήθελαν να χάσω το μόνιμο και το σίγουρο. Όταν με πήρε ο Δαλιανίδης στο “Ρετιρέ”, άρχισαν όλα. Ήρθε μεγάλη επιτυχία. Δεν ψωνίστηκα ακριβώς, ίσως για λίγο μόνο. Μια φορά πρέπει να είχα απαντήσει σε έναν δημοσιογράφο με λίγο ύφος και μετά το μετάνιωσα. Αυτή η δουλειά, έχει την εξής μαλακία: Πριν γίνεις γνωστός, κάνεις το παν για να σε αναγνωρίσουν και, όταν σε μάθουν, φοράς μαύρα γυαλιά για να περνάς απαρατήρητος! Τι λες, κυρία μου; (γελάει). Προσγειώθηκα αμέσως!

Ο Δαλιανίδης ήταν τεράστιος δάσκαλος, φίλος και σαν πατέρας μας. Ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου και, ταυτόχρονα, ένας δικτάτορας, ένας δυνάστης. Δικαίως! Διοικούσε όλη τη “Φίνος Φιλμς” τότε και είχε δουλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα. Τεράστιες επιτυχίες. Πολύ δύσκολος άνθρωπος, εξαιρετικά ιδιότροπος, αλλά κι εγώ έτρεμα σαν το ψάρι από το άγχος μου. Εμένα μού έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία. Ίσως επειδή ήμουν μικρή και μαγκωμένη; Δεν ξέρω. Τα βράδια βγαίναμε με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο, την Έλντα Πανοπούλου και τον Δαλιανίδη για φαγητό. Ήταν η ψυχή της παρέας, γινόταν κολλητός σου. Το πρωί, όμως, στο γύρισμα, μεταμορφωνόταν σε δυνάστη. Δεν μάσαγε πουθενά. Εμένα με άφηνε να λέω και δυο ατάκες δικές μου, έτσι επειδή με θεωρούσε προχώ…

Το “Ρετιρέ” θα συνεχιζόταν, αλλά ζήτησαν αύξηση οι πρωταγωνιστές. Δεν πέρασε η αύξηση και ένα από τα ωραιότερα σίριαλ καταποντίστηκε και σταμάτησε. Βέβαια, συγκριτικά με άλλα σίριαλ που παιζόντουσαν, εμείς στο “Ρετιρέ” ήμασταν χαμηλόμισθοι. Για την ακρίβεια ήμασταν πολύ κακοπληρωμένοι! Και με το ίδιο μπάτζετ, έκαναν τους “Μικρομεσαίους”. Αλλά, κρατήσαμε επαφή με τον Δαλιανίδη, δεν χαθήκαμε. Ήταν σπουδαίος δάσκαλος και ήμουν τυχερή που βρέθηκε στον δρόμο μου. Άκου κάτι, στο “Ρετιρέ”, δεν μου άρεσα, δεν ήμουν καλή. Και οι γονείς μου, νομίζω το ίδιο θα σου έλεγαν. Δεν μου το είπαν ποτέ, αλλά θεωρώ ότι δεν τους άρεσα. Ήταν η αρχή μου και δεν ήμουν καλή» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Send this to a friend