Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Από τη Ν. Σμύρνη στο Ισμίτ δίνει… μαθήματα στο ανδρικό κούρεμα- Η Ελληνίδα μπαρμπέρισσα της Τουρκίας αποκλειστικά στο TheCaller

Η Μαριάννα Συμεωνίδου ή Mariana Yenigün στα τουρκικά και το κομμωτήριο της «Μπαρμπέρικο» έγιναν πρωτοσέλιδο στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αφού μπορεί να λειτουργεί μόλις 6 μήνες, ωστόσο γίνεται χαμός από άνδρες που θέλουν να αφεθούν στα χέρια της!

Της Ειρήνης Αρβανίτη

Γέννημα θρέμμα Νεοσμυρνιώτισσα, η Μαριάννα Συμεωνίδου τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε κομμωτική, παρακολούθησε σεμινάρια στο εξωτερικό μέχρι που άνοιξε το δικό της κομμωτήριο στη Ρόδο.

Χωρισμένη και έχοντας ήδη ένα παιδί, σε ένα ταξίδι της στην Τουρκία η Μαριάννα ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά.

Εκείνος Τούρκος, εκείνη Ελληνίδα για 4 χρόνια το ζευγάρι ζούσε με μια βαλίτσα στο χέρι μέχρι που ο αγαπημένος της αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου…

Η Μαριάννα μας μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή της από τη μια στιγμή στην άλλη: «Γνωρίστηκα με τον -πλέον- σύζυγό  μου όταν έκανα διακοπές στα Πριγκηποννήσα. Πριν παντρευτούμε είχαμε για 4 χρόνια σχέση και πηγαινοερχόμουν. Είμαστε παντρεμένοι τα 2 τελευταία χρόνια.  Κάποια στιγμή είπαμε να μείνουμε όλοι στην Ελλάδα. Να έρθει δηλαδή και ο άνδρα μου στην Ελλάδα αλλά ήταν πολύ δύσκολα για εκείνον. Αν και έχει σπουδάσει οικονομικά και είναι διαιτητής ποδοσφαίρου δεν έβρισκε δουλειά, δεν μπορούσε να μάθει τη γλώσσα και γενικώς δεν ήταν φιλικοί οι άνθρωποι μαζί του, έτσι αποφασίσαμε εγώ και το παιδί μου να πάμε στην Τουρκία.

Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και κάνεις από τις οικογένειές μας δεν είχε πρόβλημα όσον αφορά της θρησκεία που έχει ο καθένας. Οι γονείς του το μόνο που τον ρώτησαν είναι αν με αγαπάει πραγματικά. Η θετική του απάντηση τους αρκούσε. Η οικογένειά του με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα. Αφομοιώθηκα πάρα πολύ γρήγορα, έμαθα τη γλώσσα και έχω πολλούς φίλους. Το κομμωτήριο έχει ανοίξει εδώ και 6 μήνες και οι πελάτες είναι ενθουσιασμένοι ενώ όλη την ώρα με ρωτάνε για τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Όσο για την περιοχή που βρίσκεται είναι σαν να λέμε στην Βούλα, της Αθήνας».

Send this to a friend