• Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου
  • 03:16

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Οι νέες εκτιμήσεις για τον καιρό το Πάσχα! Ο Τ. Αρνιακός βλέπει καλοκαιρία μέχρι Μεγάλη Τετάρτη, αλλά…

Οι νέες εκτιμήσεις για τον καιρό το Πάσχα! Ο Τ. Αρνιακός βλέπει καλοκαιρία μέχρι Μεγάλη Τετάρτη, αλλά…

Τις εκτιμήσεις του για τον καιρό τη Μεγάλη Εβδομάδα ανέφερε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 Τάσος Αρνιακός, κάνοντας λόγο για καλοκαιρία και υψηλές θερμοκρασίες μέχρι Μεγάλη Τετάρτη, αλλά μετά μάλλον μας τα… χαλάει!

Όπως είπε ο ίδιος, ο καιρός θα είναι σχετικά καλός σε όλη την Ελλάδα με θερμοκρασίες μέχρι και 22 - 23 βαθμούς μέχρι Μεγάλη Τετάρτη, όμως για Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή αφήνει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο μίνι κακοκαιρίας, αφού παραμένει στα προγνωστικά στοιχεία η εμφάνιση βαρομετρικού χαμηλού στην Σικελία, το οποίο κινούμενο ανατολικά και περνώντας πάνω απ' τη χώρα μας, θα προκαλέσει κυρίως στα νότια τμήματά της, βροχές και ίσως καταιγίδες. Για την Κυριακή του Πάσχα ο Τάσος Αρνιακός παραμένει επιφυλακτικός.

«Από τη Μεγάλη Πέμπτη θα εμφανιστεί ξανά η αστάθεια στην ατμόσφαιρα, δεν φαίνεται όμως να έχουμε κάποια μεγάλη υποτροπή το Μεγάλο Σάββατο, ούτε την Κυριακή του Πάσχα. Απλά θα υπάρχει η αστάθεια και ίσως κάποιες μπόρες. Δεν δείχνει κάτι για κρύο καιρό, θα διατηρηθούν τα 20άρια...», τόνισε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1.

Send this to a friend