• Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου
  • 18:52

Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ελλάς το μεγαλείο σου! Ασφαλτοστρώθηκε ο μισός δρόμος λόγω διαμάχης του δήμου Γλυφάδας με το δήμο Ελληνικού (vid)

Απίστευτο και όμως ελληνικό αυτό που συνέβη στη Γλυφάδα, στα όρια του δήμου με αυτόν του Ελληνικού- Αργυρούπολης.

Η διαμάχη των δύο δήμων των νοτίων προαστίων ξέσπασε όταν το βράδυ της Τετάρτης που ξεκίνησαν τα έργα ασφαλτόστρωσης στο τελευταίο εκκρεμές κομμάτι της οδού Γούναρη, από τη διασταύρωση με την Παπανδρέου μέχρι εκείνη με την Κύπρου, ο Δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος πήγε στο σημείο για να τα σταματήσει και κάλεσε και την αστυνομία.

Για να πέσουν οι τόνοι αποφασίστηκε η ασφαλτόστρωση της Γούναρη (από το ύψος της Παπανδρέου μέχρι την Κύπρου) να συνεχιστεί από το δήμο Γλυφάδας στο μισό του δρόμου μόνο.

Ο δήμος Γλυφάδας ανέφερε κ. Παπανικολάου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι ο δήμος τους διατίθεται να προχωρήσει με δικά του έξοδα το έργο, ακόμα και αν αυτό υπάγεται στον γειτονικό δήμο, αρκεί όπως σημείωσε «να εκλείψουν οι εντάσεις και οι απειλές». Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι πρόσφατα, ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης πήγε με το Δήμο Αλίμου στα δικαστήρια για θέματα ορίων και ότι ελπίζει πως αυτή τη φορά θα πρυτανεύσει η λογική και θα αποφευχθεί η προσφυγή στα δικαστήρια.

Τώρα, ανεξάρτητα με το ποιος έχει την ευθύνη, είναι, το λιγότερο, κωμικοτραγικό, εν έτει 2018, να βλέπουμε εικόνες με… μισο-ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Send this to a friend