• Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου
  • 19:00

Αθήνα

26 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ασύλληπτη φρικαλεότητα: Ελεύθερα πωλούνται στο διαδίκτυο κούκλες του σεξ που απευθύνονται σε παιδόφιλους!

Ασύλληπτη φρικαλεότητα: Ελεύθερα πωλούνται στο διαδίκτυο κούκλες του σεξ που απευθύνονται σε παιδόφιλους!

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί αν μη τι άλλο το γεγονός πως πωλούνται ελεύθερα στο διαδίκτυο κούκλες που μοιάζουν με εφτάχρονα παιδιά και απευθύνονται σε παιδόφιλους.

Συγκεκριμένα, πωλούνται ελεύθερα μέσω μεγάλων site όπως το Amazon και το eBay, κούκλες σιλικόνης για σεξ με την μορφή επτάχρονων παιδιών. Η κατασκευή τους θεωρείται πως γίνεται στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ και έχουν σειρά από «αξεσουάρ»!

123 κούκλες έχουν εντοπίσει οι αρχές της μεγάλης Βρετανίας από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι σήμερα στα κατά τόπους τελωνεία της. Μέσα σε αυτό το διάστημα δεκάδες κούκλες εικάζεται πως έχουν περάσει απαρατήρητες από τους τυχαίους ελέγχους, καθώς στις συσκευασίες τους, τις περισσότερες φορές, αναγράφεται κάτι που δεν κινεί υποψίες.

Οι κούκλες είναι κατασκευασμένες από μαλακή σιλικόνη και εμφανισιακά είναι αρκετά αληθοφανείς. Έχουν το ύψος και το βάρος ενός εφτάχρονου παιδιού και μετά από εξέταση παιδίατρου αποδείχτηκε πως «ανατομικά» έχουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά!

Οι κούκλες κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ και οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να συνοδεύσουν την αγορά τους με διάφορα αξεσουάρ, όπως πολύχρωμες περούκες, εσώρουχα αλλά και συσκευές USB που θερμαίνουν την «επιδερμίδα» σιλικόνης, καθώς και συσκευές καθαρισμού.

Το νομοθετικό πλαίσιο, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, έχει δυστυχώς μείνει πίσω. Η αγορά και η κατοχή ομοιωμάτων για σεξ που μοιάζουν με παιδιά, δεν θεωρείται παράνομη, γιατί όταν συντάχθηκαν οι αντίστοιχες διατάξεις δεν υπήρχαν τέτοιες κούκλες.

Αυτό δημιουργεί προβλήματα στις αρχές για να στοιχειοθετηθούν κατηγορητήρια έναντι των αγοραστών, αλλά οι έρευνες που πραγματοποιούν σε αυτά τα φυσικά πρόσωπα, φέρνουν στην επιφάνεια άλλες σημαντικές παραβάσεις.

Πολλοί αγοραστές έχουν εντοπιστεί με υλικό παιδικής πορνογραφίας και αρκετοί δεν ήταν γνωστοί στις αρχές πριν την αγορά τους. Τώρα γίνεται συντονισμένη προσπάθεια καταγραφής τους, καθώς οι λειτουργοί του νόμου θεωρούν πως στην πλειονότητά τους είναι άτομα με ροπή σε σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων.

Μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας σε 7 άτομα, εκ των οποίων το ένα φυλακίστηκε τον προηγούμενο μήνα.

Οι κούκλες που εντοπίζονται, όσο κι αν φαίνεται περίεργο βοηθούν τις αρχές στην δημιουργία ενός αρχείου καταγραφής των άγνωστων παιδόφιλων και προσφέρουν πιθανά στοιχεία που οδηγούν στον εντοπισμό αντίστοιχων κυκλωμάτων. Ωστόσο παραμένει ανησυχητικό το γεγονός πως οι κούκλες πωλούνται ελεύθερα και οποιοσδήποτε μπορεί να τις αποκτήσει, για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του φαντασιώσεις χωρίς να γίνει εύκολα αντιληπτός.

Το μέλλον διαγράφεται ακόμα πιο ζοφερό αν υπολογίσει κανείς πως μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα sex robot. Θα προσφέρουν ακόμα περισσότερες «λειτουργίες» και «φυσική αίσθηση», ενώ ο αγοραστής θα μπορεί να τα παραγγείλει δίνοντας φωτογραφίες, βάσει των οποίων θα δημιουργηθούν τα ιδιαίτερα σωματικά και προσωπικά χαρακτηριστικά.

Εκπρόσωποι των εταιρειών που ετοιμάζονται να προωθήσουν στην αγορά τα sex robots είχαν στο παρελθόν δηλώσει, πως η δημιουργία παιδικών ομοιωμάτων θα βοηθήσει να μειωθεί η παιδοφιλία και η γρήγορη εξάπλωση της! Δυστυχώς αυτό αποδεικνύει περίτρανα τις προθέσεις τους και το γεγονός πως η αγορά των συγκεκριμένων «ειδών» ακμάζει.

Σύμφωνα με το mediamagazine, η Μ. Βρετανία δεν είναι η μοναδική χώρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα και αν δεν αλλάξουν σύντομα τα σχετικά νομοθετικά πλαίσια της Ευρώπης, οι κούκλες θα συνεχίζουν να διατίθενται ελεύθερα και όποιος δεν έχει άλλες παραβάσεις ή «φυλάει καλά τα νώτα του» δεν θα είναι υπόλογος για την αγορά τους.

Αντί λοιπόν να στηρίζονται στην έλλειψη νόμου για τα προϊόντα που προωθούν, προέχει να συνειδητοποιήσουν τα μεγάλα site αγοροπωλησιών, πως αν κάτι δεν θεωρείται ακόμα παράνομο, δεν γίνεται αυτομάτως και νόμιμο και να εισάγουν έναν άλλο κώδικα ηθικής από αυτόν του κέρδους!

Send this to a friend