Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αυτά είναι τα ονόματα που «παίζουν» για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, τα ονόματα τριών γυναικών της δημοσιογραφίας ακούγονται για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, τα ονόματα τριών γυναικών της δημοσιογραφίας ακούγονται για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.

Κι αυτό γιατί παραμένει ανοιχτή η θέση για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση των ειδήσεων στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στο τραπέζι φέρεται να έχουν πέσει διάφορα ονόματα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν έχουν ακουστεί είναι η Αντριάννα Παρασκευοπούλου, η Κατερίνα Παναγοπούλου, αλλά και η Νίκη Λυμπεράκη.

Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ και μέχρι πρότινος ακουγόταν ότι θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο του Open, διαδεχόμενη την Έλλη Στάη.

Το σενάριο που θέλει τη Λυμπεράκη να αναλαμβάνει ρόλο στο Open παραμένει ανοιχτό, αλλά η δημοσιογράφος φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση κι από την ΕΡΤ, σύμφωνα με δημοσίευμα στο nassosblog.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Ζούλας προτάθηκε για πρόεδρος της ΕΡΤ από την κυβέρνηση, πριν λίγο καιρό.

Κωνσταντίνος Ζούλας και Νίκη Λυμπεράκη παρουσίαζαν μαζί εκπομπή στον ΣΚΑΪ και γνωρίζονται καλά, σημειώνεται στο προαναφερθέν δημοσίευμα.

Send this to a friend