Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

(BINTEO) Επική ληστεία στην Ερέτρια! Ο ληστής ντύθηκε παπάς και «σήκωσε» την Τράπεζα!

(BINTEO) Επική ληστεία στην Ερέτρια! Ο ληστής ντύθηκε παπάς και «σήκωσε» την Τράπεζα!

Τους πάντες κατάφερε να ξεγελάσει ένας ληστής στην Ερέτρια, ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να φορέσει ράσα και να αναπαραστήσει τον παπά, προκειμένου να ληστέψει υποκατάστημα Τράπεζας.

[adsense]

Σύμφωνα με το eviazoom.g, το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν ο άγνωστος καταζητούμενος δράστης φορώντας καπέλο, γυαλιά ηλίου αλλά και ράσο, μπήκε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζα, όπου προσποιούμενος τον πελάτη και ενώ εκείνη την ώρα μέσα στην τράπεζα βρίσκονταν 6 πολίτες, πλησίασε το ταμείο και με την απειλή πιστολιού ζήτησε από τις δύο υπαλλήλους να του βάλουν μέσα σε μια τσάντα τα χρήματα που είχαν.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν αρχικά ότι το χρηματικό ποσό που αφαίρεσε είναι περίπου 4.000 ευρώ, ωστόσο αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση, και βεβαιώθηκε ότι το συνολικό ποσό που λείπει ανέρχεται στις 10.490 ευρώ.

Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στον διευθυντή της τράπεζας και του ζήτησε να ανοίξει μια άλλη πόρτα εξόδου που οδηγούσε πίσω από το κτίριο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ανέβηκε σε ένα μηχανάκι χρώματος μαύρο και χωρίς πινακίδες, με το οποίο κατευθύνθηκε προς το Αλιβέρι, ωστόσο στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του.

[adsense]

Η Ασφάλεια Χαλκίδας διερευνά το οπτικοακουστικό υλικό της τράπεζας, σύμφωνα με το οποίο ο δράστης φέρεται να μιλάει καθαρά Ελληνικά.

Πηγή: eviazoom.gr

Send this to a friend