Αθήνα

31 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η απάντηση της Αθήνας στην Τουρκία: Ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και υπεράσπισης κυριαρχίας – Τους αρχηγούς ενημερώνει ο Μητσοτάκης

CALLER'S CHOICE

Χωμενίδης για Μελίνα Μερκούρη: Είναι σημείο αναφοράς για κάθε κορίτσι και αγόρι που διεκδικεί στη ζωή του την απόλαυση

«Ασφαλώς το 2020 πρέπει να’ ναι η χρονιά της. Σημείο αναφοράς είναι η Μελίνα για κάθε κορίτσι και αγόρι του παρόντος και του μέλλοντος που διεκδικεί στη ζωή του το απολύτως αυτονόητο πλην διαρκώς -εκ δεξιών και εξ’ αριστερών- διωκόμενο ή έστω αποσιωπούμενο. Την απόλαυση» γράφει για την Μελίνα Μερκούρη ο Χρήστος Χωμενίδης.

Σε άρθρο του στο capital.gr ο γνωστός συγγραφέας επισημαίνει πως: «Η Μελίνα Μερκούρη συμπορεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ κατά την τελευταία εικοσαετία της εβδομηντατετράχρονης ζωής της. Αφότου είχε φτάσει στο απόγειο της διεθνούς της φήμης. Αφότου είχε ουσιαστικά αφήσει πίσω της το θέατρο και τον κινηματογράφο. Από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η Μελίνα περιλαμβάνεται στους ελάχιστους που και χωρίς τον Ανδρέα θα τους ήξερε ο θυρωρός τους και οι θυρωροί όλης της Ελλάδας, εκείνην δε ειδικά και οι θυρωροί ίσως ολόκληρου του δυτικού κόσμου».

Στην συνέχεια ο Χρήστος Χωμενίδης τονίζει πως: «Η Μελίνα Μερκούρη δεν μπήκε στην πολιτική για να αποκτήσει αλλά για να προσφέρει τη δόξα της. Ήταν ήδη μια γυναίκα με μεγάλο και ταραχώδες παρελθόν».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Χωμενίδη στο capital.gr

Παπαχελάς: Ο Ερντογάν δεν μιλάει με την Μέρκελ ακόμα μέχρι να ολοκληρώσει την επιχείρησή του και να δει τι μπορεί να πετύχει
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου
Η Athens Voice απαντά στην κριτική για την κάλυψη της τραγωδίας της Εύβοιας: Η χυδαιότητα των fake news
Βροχή από πεφταστέρια απόψε- Πότε παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά
Κορονοϊός: Χιλιάδες οι θεωρίες συνωμοσίας για την πανδημία
Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Γεώργιο Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)