Αθήνα

26 oC

σποραδικές νεφώσεις

Χρ. Λούλης: «Έχω ψηφίσει ΠΑΣΟΚ- ΝΔ ποτέ, μπορεί όμως να ψηφίσω τώρα- Ο Στ. Θεοδωράκης με είχε γοητεύσει»

«Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την πολιτική. Είμαι υπερβολικά εγωιστής και αλαζόνας ώστε να επιστρέψω στον εαυτό μου να βγει στην γύρα για ψήφους» αναφέρει σε συνέντευξή του στο bovary.gr ο Χρήστος Λούλης.

«Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την πολιτική. Είμαι υπερβολικά εγωιστής και αλαζόνας ώστε να επιστρέψω στον εαυτό μου να βγει στην γύρα για ψήφους» αναφέρει σε συνέντευξή του στο bovary.gr ο Χρήστος Λούλης.

«Εγώ πωλητής δεν είμαι. Ο πατέρας μου είναι πολύ καλός πωλητής και μου έχει αναπτύξει μια ολόκληρη θεωρία πάνω σ΄ αυτό. Είναι ταλέντο που εγώ δεν έχω» προσθέτει ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ότι: «Στην πολιτική, δεν θα βγω μόνος μου να πω κάτι, αλλά αν με ρωτήσουν, δεν μ΄αρέσει να κρύβομαι. Προσπαθώ κάθε φορά να απαντάω στη στιγμή. Οταν ιδρύθηκε το Ποτάμι έβαλα την υπογραφή μου γιατί θεωρούσα ότι ήταν κάτι που έλειπε, που δεν προσδιοριζόταν ούτε δεξιά ούτε αριστερά, αλλά φιλελεύθερα. Γιατί εγώ παραμένω φιλελεύθερος. Ο Σταύρος με είχε γοητεύσει γιατί είχε καταφέρει να συσπειρώσει σπουδαίους ανθρώπους γύρω του. Το τι έκανε μετά, είναι άλλη κουβέντα. Μου λένε να μην εκτίθεμαι, γιατί δεν κάνει πολύ καλό. Ούτε πολύ κακό κάνει. Κανείς δεν διαθέτει την απόλυτη αλήθεια. Ολοι εκφράζουμε αυτοβιογραφικά σχεδόν τη στιγμή του εαυτού μας.

Είναι δύσκολο να πεις στον χώρο τον δικό μου ότι δεν είσαι αριστερός. Το καλό αυτής της κυβέρνησης είναι ότι μπορώ πια, χωρίς ενοχή και χωρίς κανένα εμπόδιο, να πω ότι δεν είμαι αριστερός. Πριν από 7-8 χρόνια δεν θα μπορούσα να το πω...».

Και καταλήγει ο ηθοποιός, σημειώνοντας πως: «Μ΄αρέσει να σκέφτομαι ότι μπορώ να αλλάξω γνώμη. Δεν έχω ιδεοληψίες. Εχω ψηφίσει και ΠΑΣΟΚ. Νέα Δημοκρατία δεν έχω ψηφίσει ποτέ, μπορεί να ψηφίσω τώρα... Και Μάνο έχω ψηφίσει.

Κάθε φορά που σκέφτομαι την πολιτική κατάσταση δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι που με εκφράζει απόλυτα. Δεν είμαστε χειραφετημένος λαός. Εχουμε ανάγκη κάποιος να μας ποδηγετεί, να μας γοητεύει. Εγώ δεν είμαι έτσι. Οποιος με γοήτευσε και τον γνώρισα, μετά με απογοήτευσε, χωρίς να αμφισβητήσω την αξία του. Οταν γνώρισα τον Λευτέρη Βογιατζή -η γοητεία του υπάρχει ακόμα μέσα μου, παρ΄όλο που όταν δούλευα μαζί του με απογοήτευσε ως προς την μέθοδο του να εισχωρεί στην ψυχή των ανθρώπων. Το θεώρησα λάθος του. Κατέβηκε από το βάθρο του».

Send this to a friend