• Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου
  • 15:32

Αθήνα

13 oC

σποραδικές νεφώσεις

Χρηστίδης στο TheCaller: Δεν υπάρχουν ΠΑΣΟΚόμετρα- Δεν μπορείς να λες άλλα στα όργανα και άλλα στη δημοσιότητα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ και γραμματέας της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης μίλησε στη Φώφη Γιωτάκη και το TheCaller Web TV και αναφέρθηκε στην πορεία με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου, τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια και φυσικά στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ και γραμματέας της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης μίλησε στη Φώφη Γιωτάκη και το TheCaller Web TV και αναφέρθηκε στην πορεία με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου, τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια και φυσικά στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

«Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει πολλούς, μεγάλους αγώνες, δεν υπάρχουν ΠΑΣΟΚόμετρα, ποιος είναι πιο ΠΑΣΟΚ από τον άλλο, ή αν κάποιοι ήρθαν στην πορεία. Το σημαντικό είναι να αφουγκραστούμε τι λένε οι πολίτες. Δεν θέλουν άλλη εσωστρέφεια. Η Φώφη Γεννηματά εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ τα τελευταία χρόνια δύο φορές. Έχουμε κάνει εκατοντάδες διαδικασίες σε όλη τη χώρα, όποιος άλλος θέλει να κάνει μία πρόταση είναι ελεύθερος να τη κάνει, όποιος έχει φιλοδοξίες είναι ελεύθερος να τις εκφράσει.Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο αυτό το μίρι-μίρι, που συζητούν για τα διαδικαστικά και όχι για τα βαθιά πολιτικά», είπε ο Παύλος Χρηστίδης αναφερόμενος στην πρόταση- ψήφισμα του Παύλου Γερουλάνου, που αποκάλυψε με συνέντευξή του στο TheCaller.

Ο Παύλος Χρηστίδης, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι και ο Παύλος Γερουλάνος και πολλοί άνθρωποι που έχουν διαφορετική άποψη μπορούν να έρχονται στα όργανα και να πουν όλα όσα σκέφτονται. «Υπάρχει ένα πρόβλημα, δεν μπορεί άλλα να λες στα όργανα στα οποία συμμετέχεις και άλλα στη δημοσιότητα. Αυτό δεν είναι Δημοκρατία; Να μπορείς να εκφράζεις τις απόψεις σου στα όργανα που συνεδρίασαν το προηγούμενο διάστημα; Ας δούμε ποιος έχει την πλειοψηφία, ας σεβαστούμε την μειοψηφία και ας δούμε τι θα μας κάνει πιο δυνατούς». 

«Η συγκέντρωση υπογραφών είναι κάτι που μπορεί κάποιος να κάνει αυτονόητα, αρκεί να συνθέτει την ενότητα και τη σύνθεση. Το βασικό δεν είναι το συνέδριο που έχουμε μπροστά μας, αλλά τι πρόταση θα βγάλουμε μέσα από αυτό. Δεν έχει εκφραστεί μία διαφορετική ατζέντα, μία άλλη πολιτική πλατφόρμα. Δεν υπάρχει κανένας που να θέλει να παραβιαστεί η βασική αρχή της αυτονομίας της παράταξης. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην θέλει η παράταξή μας να ανήκει στην κεντροαριστερά και στην σοσιαλδημοκρατία. Εκτός αν υπάρχει κάποιος που δεν την έχει εκφράσει μέχρι σήμερα», είπε ο Παύλος Χρηστίδης.

Την ίδια ώρα εξήγησε: «Θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτό το συνέδριο, να τοποθετήσουμε όλα τα ζητήματα, και το καταστατικό και τα πολιτικά θέματα. Είναι κάτι που θα αποτελέσει ένα κρίσιμο σταθμό, μπροστά στη συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ, που θα γίνει λογικά στις αρχές του 2020».

Μάλιστα, ο Παύλος Χρηστίδης κατέληξε: «Το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ πρέπει να δώσουν  βαρύτητα στους πληγέντες της κρίσης και όχι σε μία συζήτηση που παράγεται και αναπαράγεται, τροφοδοτώντας μόνο την πρόσκαιρη επικυριαρχία των αντιπάλων μας. Αυτό που γίνεται στο ΚΙΝΑΛ, μόνο την ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, βοηθά».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παύλου Χρηστίδη στο TheCaller Web TV:

Send this to a friend