Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Χτύπησα 4 ουίσκι απανωτά, κάπνισα κι ένα πακέτο τσιγάρα και πήγα να δω τα παιδιά μου»: Η αντίδραση του Τάκη Σπυριδάκη όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο

Συγκίνηση και θλίψη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης σε ηλικία 61 ετών νικημένος από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε τα τελευταία χρόνια.

Συγκίνηση και θλίψη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης σε ηλικία 61 ετών νικημένος από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε τα τελευταία χρόνια.

Χαρακτηριστικά ήταν όσα είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Late Night» στον ΑΝΤ1, όταν πήγε στον γιατρό και έμαθε ότι έχει καρκίνο…

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ειδικότερα, όπως είχε αποκαλύψει ο Τάκης Σπυριδάκης:

«…με την επιμονή της πρώην συζύγου μου, που διατηρούμε μια εξαιρετική σχέση, πήγα σε ένα γιατρό που μου ανακοίνωσε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Του είπα ότι είμαι μεγάλος άνθρωπος και θα ήθελα να μην μιλάμε περιφραστικά, να μην μιλάμε με μισόλογα και να μου πει ότι είναι για να ξέρω κι εγώ τι να κάνω και να πάρω τις αποφάσεις μου. Πήρα τη γυναίκα μου και πήγαμε σε ένα μπαράκι, χτύπησα τέσσερα ουίσκι απανωτά, κάπνισα κι ένα πακέτο τσιγάρα και είπα από μέσα μου μερικά πράγματα, δεν τα εξομολογήθηκα σε κανέναν. Όταν πήγα σπίτι, ζήτησα απλώς να δω τα παιδιά μου, να κάνουμε μια κουβέντα για να μην τους έρθει απότομα. 52 μέρες μέσα στο νοσοκομείο, τα είδα όλα. Εκείνο που με έκανε πολλές φορές να δακρύσω ήταν οι συνάδελφοι που ήταν δίπλα μου. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν συνέχεια εκεί, καθόταν σε μια καρέκλα ο άνθρωπος και ξενυχτούσε, που μέχρι τότε είχαμε πει μόνο ένα γεια. Ήταν συγκινητικό, που μάλλον σημαίνει πως όλα αυτά τα χρόνια κάτι καλό έχω κάνει σε αυτό τον χώρο».

Send this to a friend