Αθήνα

8 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Δείτε την απλή αλλά... σικάτη εμφάνιση της Μπαζιάνα στο Λευκό Οίκο (ΦΩΤΟ)

Με την σύζυγο του Αμερικάνου αντιπροέδρου Κάρι Πένς συναντήθηκε η Μπέτυ Μπαζιάνα, την ώρα που ο πρωθυπουργός συζητούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα δεν συνάντησε τελικά την Μελάνια Τραμπ, καθώς η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, απουσίαζε από την Ουάσινγκτον, αλλά την Κάρεν Πενς όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο.


Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε ένα λευκό ταγιέρ και ένα απλό, λευκό φόρεμα, έχοντας ξανά τα μαλλιά της μαζεμένα σε σινιόν.

ΗΜπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στην επίσημη κατοικία του αντιπροέδρους των ΗΠΑ και της γυναίκα του στον Λευκό Οίκο και ξεναγήθηκε εκεί από την σύζυγό του. Παράλληλα ενημερώθηκε για την ιστορία του και υπέγραψε και στο βιβλίο των επισκεπτών.

Η Κάρεν Πενς έγραψε πάντως λάθος το επώνυμο της Περιστέρας στο Twitter, καθώς αντί να την γράψει στα αγγλικά Baziana, την έγραψε Baizana.

«Απολαυστική επίσκεψη της δρ. Μπέτυ Μπαζιάνα κατά την επίσημη επίσκεψη εργασίας του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ουάσινγκτον» ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις δυο φωτογραφίες.

Φωτογραφίες: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti

 

Send this to a friend