Αθήνα

33 oC

αίθριος καιρός

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στη δενδροφύτευση στην Πάρνηθα- ΙΕΑ, ΣΚΑΪ και Φορέας Διαχείρισης ένωσαν τις δυνάμεις τους

Με ιδιαίτερη επιτυχία και υψηλή συμμετοχή εθελοντών πραγματοποιήθηκε η περιβαλλοντική δράση της 12ης Νοεμβρίου στην Πάρνηθα που διοργάνωσαν ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, ο ΣΚAΪ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.).

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση στις καμένες εκτάσεις, στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.

Στην ενέργεια αυτή έλαβαν μέρος τόσο εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των διοργανωτών όσο και οργανωμένες συμμετοχές προσωπικού των εταιρειών μελών του ΙΕΑ, εντός του πλαισίου των προγραμμάτων εταιρικής υπευθυνότητας.

Μεταξύ αυτών, με υψηλή συμμετοχή εθελοντών εργαζομένων συμμετείχαν εταιρείες όπως η  Brings Hellas, η ΔΕΗ ΑΕ, η Premier Capital Hellas, κλπ.

Χορηγοί επικοινωνίας οι εταιρείες: Boussias Communications, Thecaller, Εcoenergein.com.

Ο ΣΚAΪ και το Ι.Ε.Α. στηρίζουν τη δράση του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, στον αγώνα για την διατήρηση των φυσικών πόρων και της βιοποικιλότητας του της Πάρνηθας, που αποτελεί έναν από τους τελευταίους και ζωτικής σημασίας πνεύμονες πρασίνου για την πόλη της Αθήνας.

O ΣΚAΪ, το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, προγραμματίζουν ανάλογες δράσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.skai.gr, στο   www.iea.org.gr,  στο http://www.parnitha.eu/.

Send this to a friend