• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 20:56

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Δηλητήριο» ΑΥΓΗΣ σε Ψαριανό: «Στο καλό... εκεί που θα πας, τους χαιρετισμούς μας στον Δημήτρη Καμμένο»

Τα σενάρια που θέλουν στο Κίνημα Αλλαγής να υπάρχουν διασπαστικές τάσεις φέρεται να ενισχύει με ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, που ανοίγει πόρτα εξόδου από το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη (;) με μια αμφιλεγόμενη δήλωσή του. Ο κ. Ψαριανός έγραψε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, παραμυθάκια τέλος... μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα. Την κλείνω τώρα. Χαίρετε!».

Γράφει η Ευδοκία Λελεδάκη

Λίγες ώρες μετά την εν λόγω ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εφημερίδα ΑΥΓΗ, τον αποχαιρέτησε με ένα... πικρόχολο, θα λέγαμε, σχόλιο.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει:

«Κλείνει την αριστερή του παρένθεση ο Γρηγόρης Ψαριανός. Η αλήθεια είναι ότι δεν του πήγε και άσχημα. Με την “Ανοιχτή Πόλη” του Τσίπρα από ραδιοφωνικός παραγωγός βρέθηκε δημοτικός σύμβουλος. Μετά με τον ΣΥΡΙΖΑ, από δημοτικός σύμβουλος βρέθηκε βουλευτής – και θυμάμαι που τον κυνηγάγαμε κανένα τρίμηνο να επιλέξει επιτέλους μία από τις δύο καρέκλες, διότι κρατούσε και τις δύο.

Μετά, αφού είχε μπει για τα καλά στην πολιτική πήρε πια τον δρόμο του. Η βουλευτική Lexus την οποία με κόπο και ιδρώτα απέκτησε ήταν πολύ μεγάλη για να χωρέσει στον περιορισμένο ορίζοντα των αριστερών ιδεοληψιών. Και τα ΜΜΕ τον υιοθέτησαν με θέρμη λόγω του χαριτωμένου και τόσο πολιτικά γόνιμου λεκτικού του τραμπουκισμού.

Την Αριστερά την έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό. Σήμερα απλώς αισθάνεται την ανάγκη να το ανακοινώσει, προφανώς επειδή έχει αποφασίσει να απευθυνθεί σε άλλο εκλογικό ακροατήριο. Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον την μικρή διόρθωση των παρεμβάσεών του επί το εμφυλιοπολεμικότερο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα αποκτήσει έναν πραγματικά δυνατό ανταγωνιστή. Στο καλό Γρηγόρη Ψαριανέ.

Α και εκεί που θα πας, τους χαιρετισμούς μας στον Δημήτρη Καμμένο

Send this to a friend