• Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου
  • 14:48

Αθήνα

17 oC

αραιές νεφώσεις

Δημήτρης Καιρίδης στο TheCaller: «Πάμε για καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας- Ζητούμενο η μεγάλη πολιτική αλλαγή»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο στούντιο του TheCaller Web Tv, καλεσμένος του δημοσιογράφου Αιμίλιου Περδικάρη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο στούντιο του TheCaller Web Tv, καλεσμένος του δημοσιογράφου Αιμίλιου Περδικάρη.

«Να αποφύγουμε πάση θυσία την μονιμοποίηση της κρίσης», με αυτή τη φράση συνόψισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Καιρίδης το λόγο για τον οποίο θέλησε να κατέλθει στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

«Πάμε για καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας»

«Η χώρα χρειάζεται την κυβερνητική αλλαγή, χρειάζεται την μεγάλη, θα σας έλεγα, πολιτική αλλαγή στην εξουσία. Αυτό που επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η μεγάλη πολιτική αλλαγή με τη συστράτευση όλων των φιλοπρόοδων, πατριωτικών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της πατρίδας μας», σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Καιρίδης.

«Όσο κι αν προσπαθεί ο Αλέξης Τσίπρας να θολώσει τα νερά, δεν το καταφέρνει και εκτίθεται. Στις Ευρωεκλογές θα υπάρχει μία ξεκάθαρη διαφορά, που δε θα χωρά αμφισβήτηση. Το κυριότερο είναι ότι θα στέλνει το μήνυμα ότι ο λαϊκισμός ηττάται, μπορεί να ηττηθεί και ηττάται στην Ελλάδα, τη χώρα που υπέφερε το περισσότερο από τις αυταπάτες, τις ψευδαισθήσεις, τα διχαστικά διλήμματα και τη ζημιά που συσσώρευσε όλα αυτά τα χρόνια. Ξαναβγήκαμε στην κρίση το 2015 και από τότε σερνόμαστε», υπογράμμισε ο κ. Καιρίδης.

«Ο Τσίπρας στερείται ιδεολογικού στίγματος»

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Καιρίδης σχολίασε ότι ο Αλέξης Τσίπρας στερείται πολιτική αφηγήματος και ιδεολογικού στίγματος. «Καταφεύγει στη σκανδαλολογία, στην λασπολογία με κατάληξη τον «πολακισμό» και τώρα στην παροχολογία. Ο κόσμος χρειάζεται ανακούφιση, αλλά όχι λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές και όχι με δωροεπιταγές προσωρινών επιδομάτων».

«Οι επενδυτές θέλουν την ΝΔ στην εξουσία»

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι αυτοδύναμη για να αποφύγουμε την κυβερνητική αστάθεια η οποία έχει κόστος και οικονομικό. Η ΝΔ να μην έρθει ως εναλλαγή κυβέρνησης. Ο χρόνος είναι λίγος, θα δημιουργηθεί ήδη από τη νίκη των εκλογών ένα ευνοϊκό κλίμα. Οι επενδυτές θέλουν την ΝΔ στην εξουσία. Με αξιόπιστο πρόγραμμα και αξιόπιστη ομάδα να θέσουμε δομές και με οικονομικό πρόγραμμα: μείωση των φόρων»», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καιρίδης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει να βρει εχθρούς»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την αποτυχία του ψάχνει να βρει εχθρούς και επειδή δεν τους βρίσκει, τους κατασκευάζει. Ο νεοφιλελευθερισμός είναι η γνωστή καραμέλα, λιωμένη πια και φθαρμένη στα στόματα των εκπροσώπων του. Είναι για να τρομάζουμε τους ψηφοφόρους», στηλίτευσε ο Δημήτρης Καιρίδης και συνέχισε: «Χρησιμοποιώντας ότι πιο παλιό, οδηγεί την συζήτηση στην δεκαετία του '70».

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Καιρίδης αναφέρθηκε και στην ένταση στο Αιγαίο και την πόλωση και τον διχασμό των Τούρκων στο εσωτερικό της Τουρκίας. «Γι' αυτό ο ρόλος της Ευρώπης είναι κρίσιμος και αναγκαίος».

«Επιχείρησαν μέσω εμού να πλήξουν την παράταξη»

Βέβαια, ο Δημήτρης Καιρίδης δεν θα μπορούσε παρά να ερωτηθεί και για όσα είχε δηλώσει για την Γενοκτονία των Ποντίων και είχαν προκαλέσει σάλο πριν από μερικές εβδομάδες. Όπως είπε στον Αιμίλιο Περδικάρη, όλα συνέβησαν σε μία προσπάθεια να περιχαρακωθεί η Νέα Δημοκρατία.

«Θεωρώ ότι εγώ μπορώ να είμαι πιο χρήσιμος στο ευρωκοινοβούλιο την επόμενη ημέρα, την 27η Μαΐου», κατέληξε ο Δημήτρης Καιρίδης.

Δείτε όλα όσα συζήτησαν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης και ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Περδικάρης στον «αέρα» του TheCaller Web Tv.

Send this to a friend