Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ηλικία 23 ετών! Όταν έλεγε πως ο «Μαρξισμός είναι ελκυστικός»

CALLER'S CHOICE

DWSEPASA: Το μπάσκετ και η εθνική ομάδα βασικός πυλώνας των Ολυμπιακών επιτυχιών του μέλλοντος – Συνάντηση Λιόλιου με Καπράλο και Κολυμπάδη

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ,στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων για τη διαμόρφωση του μπάσκετ που οραματιζόμαστε όλοι, βρέθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και Μανώλη Κολυμπάδη αντίστοιχα.

Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα ζωηρή με τον κ. Λιόλιο να επιχειρηματολογεί σχετικά με την προοπτική της εθνικής ομάδας μπάσκετ και τις δυνατότητες τα επόμενα χρόνια να έχει σταθερή παρουσία στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Eπιπλέον, τόνισε πως η ΕΟΚ και η ΕΟΕ πρέπει να έχουν στενή συνεργασία σε μια σειρά ζητημάτων τόσο σε αθλητικό όσο και σε διοικητικό-ρυθμιστικό επίπεδο, δεδομένου ότι η ΕΟΚ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εθνικού Ολυμπιακού κινήματος και της ΕΟΕ.

Παράλληλα ο εμπνευστής της πλατφόρμας DWSEPASA, Βαγγέλης Λιόλιος τόνισε πως ΕΟΕ και ΕΟΚ πρέπει να μοιράζονται τις ίδιες αξίες καθώς το μπάσκετ, το εθνικό μας σπορ, ενστερνίζεται τα Ολυμπιακά ιδεώδη και σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες αυτές και στις επόμενες γενιές, αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων.

Επίσης ο κ. Λιόλιος κάλεσε τους κυρίους Καπράλο και Κολυμπάδη να συμμετέχουν ενεργά καταθέτοντας τις απόψεις του στην πλατφόρμα dwsepasa.gr

Η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ηλικία 23 ετών! Όταν έλεγε πως ο «Μαρξισμός είναι ελκυστικός»
Θεολόγος «ισοπεδώνει» τον κληρικό που είπε πως κοινώνησε 700 άτομα και θυμίζει την ιστορία με το «ιερό κάστανο»
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Ιανουαρίου
Φουρθιώτης: Πήρε ευλογία από τον Αρχιεπίσκοπο για να… κατέβει στην πολιτική
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου
Υπάρχει ελπίδα! Ένας 7χρονος από την Σύρο έδωσε το χαρτζιλίκι των γιορτών για να ταΐσει αδέσποτα