Αθήνα

14 oC

σποραδικές νεφώσεις

Έκλεισε το Nammos της Κουρσεβέλ- Τα σχέδια για το Nammos Dubai, στη παραλία του Four Seasons

Λουκέτο μπαίνει στo Nammos στην Κουρσεβέλ, το υπερπολυτελές winter resort των Γαλλικών Άλπεων.

Λουκέτο μπαίνει στo Nammos στην Κουρσεβέλ, το υπερπολυτελές winter resort των Γαλλικών Άλπεων.

Σύμφωνα με το protothema.gr, φέτος το Nammos δεν θα λειτουργήσει στην Κουρσεβέλ. Ο ιδιοκτήτης Ζαννής Φραντζέσκος μάζεψε τα πράγματά του, ενώ ο συνέταιρός του, Σάμι Ιμπραήμ, από την πλευρά του, εδώ και καιρό βρίσκεται στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα για να στήσει το Nammos Dubai, στη παραλία του Four Seasons με τις ξαπλώστρες να φτάνουν έως το νερό, μεταμορφώνοντας την παραλία Jumeira σε σύγχρονη Ψαρού.

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο Έλληνες επιχειρηματίες, αν και κατάφεραν να στήσουν από το μηδέν μια καλοκουρδισμένη μηχανή παραγωγής χρήματος μέσα στο πυκνό χιόνι της Κουρσεβέλ, η συνεργασία τους με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου πέρασε από πολλά κύματα, παρά το γεγονός ότι οι τζίροι ήταν πολύ καλοί.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σαλέ θα το ανοίξει και φέτος με διαφορετική επωνυμία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο χρόνια, οι συνιδιοκτήτες του Nammos, Ζαννής Φραντζέσκος και Σάμι Ιμπραήμ, είχαν οργανώσει ένα ξεχωριστό event με τον Αντώνη Ρέμο και 300 καλεσμένους που είχε προκαλέσει αίσθηση. Εν μέσω χιονοθύελλας, οι πελάτες έφτασαν στο Nammos μέσα σε παραμυθένιες άμαξες και έλκηθρα, που έσερναν καλοζωισμένα χάσκι, με την ισχυρή χιονόπτωση να δημιουργεί φαντασμαγορικό σκηνικό.

Δεν είναι τυχαίο, όπως γράφει το protothema.gr, ότι «τις καλές μέρες, που το Nammos έσφυζε από Ρώσους και Άραβες πελάτες, ο τζίρος έφτανε και ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ. Μάλιστα ο μεγαλύτερος λογαριασμός που έγινε ποτέ έφτασε τις 58.000 ευρώ και μάλιστα μόλις σε τρεις ώρες. Το φρέσκο ψάρι έφτανε αεροπορικώς από την Ελλάδα κι από το αεροδρόμιο της Λιον, οδικώς στο βουνό, και στις υπαίθριες σχάρες του Nammos προς 160 ευρώ το κιλό, με την χωριάτικη σαλάτα να κοστίζει 27 ευρώ, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της επιχείρησης».

Send this to a friend