• Παρασκευή, 23 Αυγούστου
  • 13:49

Αθήνα

32 oC

αίθριος καιρός

Έκκληση για εθελοντές στη Νέα Μάκρη από την ηθοποιό Κωνσταντίνα Μιχαήλ- Κασσανδρινός: Που είναι οι νεολαίες κομμάτων; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι εθελόντρια στο πολιτιστικό κέντρο Νέας Μάκρης όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και αλλά είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Η ηθοποιός βοηθά στην απογραφή και την καταγραφή των προσφορών και όπως υποστηρίζει υπάρχει ανάγκη από επιπλέον εθελοντές, αυτοκίνητα και ειδικούς που μπορούν να παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη.

Μαζί της βρίσκεται και ο γνωστός δικηγόρος και καλός της φίλος Αλέξανδρος Κασσανδρινός ο οποίος ανέβασε στα social media βίντεο από την δραστηριότητά τους, ζητώντας την συνδρομή και άλλων εθελοντών.

"Μια χούφτα δεκάδων συνΑνθρώπων μας - εθελοντών στο πολιτιστικό κέντρο Νέας Μακρης έχουν αναλάβει το σημαντικό έργο συλλογής, απογραφής, σίτισης, διανομής αγαθών, καθως και συμπαράστασης όλων αυτών που επλήγησαν - εννοείται χωρίς απολαβές και χωρίς την βοήθεια δημοτικών, κοινοτικών και φυσικά κρατικών αρχών- την στιγμή που οι πάντες χρησιμοποιούν την τραγωδία αυτήν για αυτοπροβολή τους, «δωρίζοντας», υποτίθεται εκατόμμυρια στους πληγέντες- σε λεζάντες κάτω από όμορφες φωτογραφίες τους- που φυσικά ποτε δεν κατατέθηκαν και αν μια στις χίλιες έγινε αυτό, είναι σίγουρο, ότι ποτέ δεν θα φτάσουν ως εκεί). Σε συζήτηση με την υπεύθυνη εχθές, αναρωτηθήκαμε, που είναι όλες οι νεολαίες κομμάτων, που είναι οι τρομερές ανθρωπιστικές ΜΚΟ να βοηθήσουν κυριολεκτικά στο πρωτογενές αυτό έργο-. Και επειδή ωραίοι οι κοιλιακοί και οι στημένες ελέω περιστάσεων πόζες συνυφασμένες με χίλιες δυο υποσχέσεις και επειδή at the end of the day, είμαστε τελικά και ωραίοι ως άνθρωποι, ξυπνήστε από την επανάσταση του καναπέ και σπεύσατε μέχρι εκεί, μόνο κερδισμένοι θα βγείτε", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμά του στα social media.

Send this to a friend