Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λάκης Λαζόπουλος: Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό

CALLER'S CHOICE

(ΒΙΝΤΕΟ) «Άστραψε και βρόντηξε» ο Άδωνις κατά του Πετρόπουλου της ΑΥΓΗΣ! «Κατακάθι της δημοσιογραφίας»

Ένας έξαλλος Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στην τηλεόραση του “Epsilon” και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου τέθηκε αντιμέτωπος με τον δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ Ανδρέα Πετρόπουλο, με αφορμή τις εξελίξεις με τον ΔΟΛ και την ανάληψη των καθηκόντων σε θέση-«κλειδί» του μέχρι πρότινος επικεφαλής του Δ.Σ. της ΑΥΓΗΣ Βασίλη Μουλόπουλου...

Ένας έξαλλος Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στην τηλεόραση του “Epsilon” και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου τέθηκε αντιμέτωπος με τον δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ Ανδρέα Πετρόπουλο, με αφορμή τις εξελίξεις με τον ΔΟΛ και την ανάληψη των καθηκόντων σε θέση-«κλειδί» του μέχρι πρότινος επικεφαλής του Δ.Σ. της ΑΥΓΗΣ Βασίλη Μουλόπουλου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «βγήκε από τα ρούχα» του με τον τρόπο που του μίλησε ο δημοσιογράφος, που εκτός των άλλων του απευθύνθηκε στον ενικό και με ύφος, που ο κ. Γεωργιάδης θεώρησε απαξιωτικό και απαράδεκτο με αποτέλεσμα να «απασφαλίσει»!

«Θα μου μιλήσει εμένα έτσι ο Πετρόπουλος, ποιος είναι ο κύριος, ένα κατακάθι της δημοσιογραφίας, δεν είμαι κανένα παιδάκι να μου μιλάει στον ενικό, απαιτώ σεβασμό, εγώ σας μιλάω στον πληθυντικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα έψεξε και τον Ν. Ευαγγελάτο, που δεν παρενέβη για να «επαναφέρει στην τάξη» τον δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ.

Μάλιστα, ο Ανδ. Πετρόπουλος κατά τη διάρκεια του «ξεσπάσματος» του Άδ. Γεωργιάδη δεν άρθρωσε κουβέντα!

Εξάλλου, ο εκνευερισμός του αντιπροέδρου της ΝΔ ήταν διάχυτος και στη συνέχεια, αφού επισήμανε επίσης πως «αυτό που έγινε με τον Μουλόπουλο σοκάρει τον κάθε εχέφρονα Έλληνα, τι ακριβώς θα κάνει ο κ. Μουλόπουλος…;».

Σε εκείνο το σημείο πήγε να παρέμβει ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ, με τον Αδ. Γεωργιάδη να του λέει: «Μη χάνετε τη ψυχραιμία σας κύριε. Έχετε γίνει ρεζίλι των σκυλιών, σας φτύνουν και νομίζετε ότι βρέχει…».

Συζήτηση για τις Αμερικανικές εκλογές στο The Catalyst
Συγκινημένος ο Τσιόδρας: Η μάσκα είναι η μόνη επιλογή – Eίναι η ώρα της συνείδησης – Παράθυρο για lockdown
Eurostat: Η Ελλάδα είχε τις λιγότερες απώλειες θέσεων εργασίας στο lockdown
Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ: Οι Έλληνες πιστεύουν το σ’ αγαπώ για πάντα, ας πιστέψουν και ότι δεν υπάρχει κορονοϊός
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου
Η Ακρίτα θυμίζει τι έλεγε η ΝΔ στην αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης από τον Ανδρέα Παπανδρέου