• Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου
  • 10:11

Αθήνα

18 oC

αίθριος καιρός

«Τα πήρε στο κρανίο» ο Κούτρας με τον Ρήγα του ΣΥΡΙΖΑ- Χτύπησε το χέρι του Ντσούνου, που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει (vid)

«Τα πήρε στο κρανίο» ο Κούτρας με τον Ρήγα του ΣΥΡΙΖΑ- Χτύπησε το χέρι του Ντσούνου, που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει (vid)

Οξύνθηκαν τα πνεύματα στη σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, που είχαν καλεσμένο τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα και τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραμανλή.

Ειδικότερα, ο Χ. Κούτρας ήρθε σε ολομέτωπη σύγκρουση με τον Π. Ρήγα του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα «βγήκε από τα ρούχα» του όταν ο κ. Ρήγας του είπε ότι «διαψεύδεται μονίμως ως δημοσιογράφος».

Τότε εξερράγη ο δημοσιογράφος και του είπε: «Πείτε μου ένα πράγμα, για τη διαπραγμάτευση; Πηγαίνετε να πείτε στους συμβασιούχους να πείτε ότι τους απολύετε που τους λέγατε θα σας τακτοποιήσουμε».

«Έχετε μένος δημοσιογραφικά», του απάντησε ο κ. Ρήγας.

«8μηνες συμβάσεις και τους πετάτε στο δρόμο», συνέχισε εκνευρισμένος Χ. Κούτρας.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο που η συζήτηση είχε ξεφύγει και είχε πλέον μετατραπεί σε αντιπαράθεση, ο Γ. Ντσούνος προσπάθησε να ηρεμήσει τον συνάδελφό του και συμπαρουσιαστή, πιάνοντας του το χέρι, με τον Χ. Κούτρα να του το χτυπά πάνω στον εκνευρισμό του!

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο της κόντρα μετά το 13.48 του παρακάτω βίντεο

Send this to a friend