Αθήνα

27 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Εμετικό» σχόλιο για υγεία Στ. Θεοδωράκη από π. εργαζόμενο «Γιατρών Χωρίς Σύνορα»- Καταδίκη της Οργάνωσης

«Εμετικό» σχόλιο για υγεία Στ. Θεοδωράκη από π. εργαζόμενο «Γιατρών Χωρίς Σύνορα»- Καταδίκη της Οργάνωσης

Ξεπερνούν τον ανθρώπινο νου ορισμένα σχόλια στο Διαδίκτυο για την υγεία του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου.

Έτσι λοιπόν μετά την αήθη επίθεση της άλλοτε βουλευτού των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή στον κ. Θεοδωράκη, ακολούθησε ο πρώην εργαζόμενος των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» Στέφανος Καλτσίκης, που έκανε ένα «εμετικό» και αισχρό σχόλιο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, γράφοντας μεταξύ άλλων για τον επικεφαλής του Ποταμιού: «Πιάσαν οι κατάρες μου, ο Σταύρος Θεοδωράκης καρκίνιασε. Σταύρος Θεοδωράκης πολλές επιπλοκές σου ευχόμαστε ολόψυχα».

Τα σχόλια του κ. Καλτσίκη προκάλεσαν σάλο, με αποτέλεσμα μέχρι και η Οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» να πάρει θέση, καταδικάζοντας τις χυδαιότητες του κ. Καλτσίκη:

«Αποδοκιμάζουμε το απαράδεκτο σχόλιο στο Twitter του πρώην εργαζόμενου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Στέφανου Καλτσίκη. Αυτές οι "απόψεις" δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές μιας ιατρικής ανθρωπιστικής οργάνωσης. Φορείς τέτοιων απόψεων δεν έχουν καμία θέση στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».

Θέση για το ζήτημα πήρε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας, συγχαίροντας τους "Γιατρούς Χωρίς Σύνορα" για την καταδίκη και χαρακτηρίζοντας "τζιχαντιστή" τον Στέφανο Καλτσίκη, αναφέροντας: "Mπράβο στους "Γιατρούς Χωρίς Σύνορα" για την καταδίκη του απαράδεκτου σχολίου πρώην εργαζομένου τους.Δυστυχώς τζιχαντιστές υπάρχουν παντού!".

Από την πλευρά του και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης συνεγχάρη τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» για τη στάση τους, γράφοντας στο twitter: «Πραγματικά η άμεση αντίδραση των Γιατρών χωρίς Σύνορα στο χυδαίο αυτό σχόλιο, είναι παράδειγμα προς μίμηση».

Send this to a friend