Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Έχουμε ξεφύγει! Επιχείρηση με σάλτσες ντομάτας δίνει δώρο σε όποιον περιλούσει βουλευτές που είναι υπέρ της συμφωνίας για Σκοπιανό

Το πόσο έχουν ξεφύγει τα πράγματα με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό μεταξύ Ελλάδας- ΠΓΔΜ καταδεικνύει το πρωτοφανές περιστατικό, μια τοπική επιχείρηση να καλεί σε… ρίψη σάλτσας ντομάτας στους βουλευτές που είναι υπέρ της συμφωνίας και ειδικά τους κ.κ. Κοτζιά, Καμμένο και Τσίπρα.

Ο λόγος για την επιχείρηση «Οικοτεχνία Πορτοκαλίδη» από τις Φέρες του Έβρου, που όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο facebook, «όποιος καταφέρει αποδεδειγμένα να περιλούσει με τη βραβευμένη σάλτσα μας έναν από τους εξέχοντες βουλευτές ανεξαρτήτου κόμματος που στηρίζει την συμφωνία για την Μακεδονίας, κερδίσει 20 κούτες σάλτσας Πορτοκαλίδη!».

Βέβαια υπάρχουν και τα… bonus, καθώς εάν βουλευτής είναι από Μακεδονία ή Θράκη ο «δράστης» επιβραβεύεται με πέντε επιπλέον κούτες, ενώ για τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά το δώρο είναι 10 επιπλέον κούτες. Ωστόσο εάν κάποιος καταφέρει να περιλούσει με σάλτσα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο τότε το αφεντικό… χαρίζει την επιχείρηση!

«Η πρόκληση μας ισχύει 100% για όποιον το πράξει, εμείς αυτό που λέμε το εννοούμε», αναφέρει στην ThessNews ο ιδιοκτήτης της οικοτεχνίας και αγρότης Βασίλης Πορτοκαλίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοτεχνία από τη Θράκη μετρά μόλις 10 μήνες ζωής, παρέχοντας το προϊόν στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ έχει προλάβει να κατακτήσει βραβεία σε διαγωνισμούς και ενδεχομένως να ψάχνει παραπάνω ανάρτηση, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να προκαλέσει παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Send this to a friend