Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

ΕΡΤ: Ο Γιάννης Τρουπής στη θέση του Διευθυντή ειδήσεων και Ενημέρωσης;

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην τηλεόραση της ΕΡΤ και πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τις διοικητικές θέσεις αλλά και την παρουσίαση εκπομπών.

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην τηλεόραση της ΕΡΤ και πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τις διοικητικές θέσεις αλλά και την παρουσίαση εκπομπών.

Σύμφωνα με το tinasmess.gr, ο Γιάννης Τρουπής έχει ακουστεί για τη θέση του Διευθυντή ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Το απογευματινό δελτίο πιθανότατα θα αναλάβει η Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ενώ στην ΕΡΤ φαίνεται πως μετακομίζει και ο Αντώνης Φουρλής, ο οποίος είχε εργασθεί στο MEGA, επί 15 χρόνια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την πρωινή ζώνη έχοντας στο πλευρό του μια γυναικεία παρουσία, η οποία αναζητάτε.

Σε μια πρώτη φάση, εκεί που θα δοθεί μεγαλύτερη σημασία είναι το πρόγραμμα της ΕΡΤ1, ενώ διατηρείται και η ΕΡΤ Sports.

Και η Πόπη Τσαπανίδου στην ΕΡΤ;

Σύμφωνα με το nassosblog.gr ένα ακόμη όνομα που «ακούγεται» για την ΕΡΤ είναι αυτό της Πόπης Τσαπανίδου.

Η  πιο πρόσφατη δουλειά της ήταν η θέση της γενικής διεύθυνσης του One, από την οποία όμως αποχώρησε πριν το κανάλι βγει στον «αέρα» των συνδρομητικών πλατφορμών.

Τα επικρατέστερα σενάρια -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- για το τι θα αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου στη δημόσια τηλεόραση είναι τρία: Πρωινή εκπομπή, δελτίο ειδήσεων ή επιτελικό ρόλο πίσω από τις κάμερες.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι πριν λίγο καιρό, η Πόπη Τσαπανίδου δήλωνε ότι θέλει πλέον να αποστασιοποιηθεί από τη δημοσιογραφία, καθώς τον τελευταίο καιρός ασχολείται με το wellness...

Send this to a friend