Αθήνα

29 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει σήμερα, Κυριακή

CALLER'S CHOICE

Yπέρ της αξιολόγησης των υπαλλήλων ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ: «Φυσικά και δεν θα κάνουμε λογοκρισία στους δημοσιογράφους»

Κατά πλειοψηφία ενέκριναν τα μέλη της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στην Βουλή, την πρόταση της ηγεσίας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για την τοποθέτηση του Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιάννη Δρόσου στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ, του γνωστού μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου στην θέση μέλους του ΔΣ αλλά και του δημοσιογράφου Λευτέρη Αρβανίτη σε θέση μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Ο κ. Δρόσος απαντώντας σε ερωτήσεις των μελών της επιτροπής ξεκαθάρισε ότι θα προωθήσει διαδικασίες αξιολόγησης του προσωπικού της ΕΡΤ λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι: «Είμαι υπέρ της αξιολόγησης. Το λέω ξεκάθαρα και ντεκλαρέ. Η αξιολόγηση δεν συνιστά λογοκρισία. Αξιολόγηση κάνουν όλα τα ευρωπαϊκά κανάλια και έχουν μεθόδους και μπορούμε να το δούμε».

[inline_article order=”1″]

Στην συνέχεια, επισήμανε ότι: «Φυσικά και δεν θα κάνουμε λογοκρισία στους δημοσιογράφους αλλά βλέπω συνεντεύξεις που ο δημοσιογράφος κάνει επι μισή ώρα την ερώτηση. Επιτρέψτε μου να πω ότι σε αυτόν θα πω «μάθε παιδί μου να ρωτάς ή πήγαινε μάθε γράμματα».

Η υποψηφιότητα του κ. Παπαδημητρίου έλαβε την ευρύτερη στήριξη της επιτροπής, ενώ και η ΝΔ ψήφισε θετικά.

Εορτολόγιο: Ποιο όνομα γιορτάζει σήμερα 2 Αυγούστου
Μελέτη ΑΠΘ: 11.500 κρούσματα και 260 θάνατοι από κορονοϊό μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα
Έλενα Ακρίτα για Ελληνίδα μάνα: Χρειάστηκε μεγάλος αγώνας για να καταπιώ τα «μη» μου και να μη γαμ@σω τη ζωή του
Πανσέληνος Αυγούστου: Πότε θα δούμε το μεγαλύτερο φεγγάρι του χρόνου
Γλώσσα: Η ομορφότερη φυσική πισίνα της Μεσογείου βρίσκεται στην Μεσσηνία (ΒΙΝΤΕΟ)
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου