• Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου
  • 03:22

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πήρε φόρα το ΕΣΡ: Μετά το Game of Love, καλεί και το Power of Love!

Ενώπιον των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εμφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης οι εκπρόσωποι του νομικού τμήματος του Αnt1 μετά την κλήση που είχαν δεχθεί με αφορμή την καταγγελία για το τηλεοπτικό ριάλιτι Game of Love.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Ροδόλφος Μορώνης, οι εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 ζήτησαν αναβολή, η οποία, όμως, δεν δόθηκε στο κανάλι που προβάλλει το τηλε-ριάλιτι Game of Love.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Ant1 παραδέχθηκαν πως υπήρχαν προβλήματα στα δύο πρώτα επεισόδια, τα οποία στη συνέχεια διορθώθηκαν, καθώς καταβλήθηκε προσπάθεια να εξαλειφθούν. Έπειτα, οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1 ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι τις 29 Μαΐου προκειμένου να καταθέσουν υπόμνημα προς το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Με την κατάθεση του υπομνήματος ολοκληρώνεται η ακρόαση και στη συνέχεια το ΕΣΡ θα συνεδριάσει, προκειμένου να καταλήξει σε μία απόφαση.

Οι καταγγελίες των πολιτών για το Game of Love ξεπέρασαν τις 150, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα κληθούν και οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΙ, καθώς, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μορώνης, υπάρχουν καταγγελίες (αν και πολλοί λιγότερες) και για το Power of Love!

Send this to a friend