Αθήνα

18 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της

CALLER'S CHOICE

Έτσι «θωράκισε» την Ηλιούπολη ο Βαλασόπουλος –Από τα μεγαλύτερα αντιπλημμυρικά έργα σε δήμο της Ελλάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος...

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αντιπλημμυρικά έργα σε δήμο της Ελλάδας για τη θωράκιση της πόλης με κόστος 11.500.00 ευρώ + 8.000.000 ευρώ, καθώς ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος και ξεκινάει και το δεύτερο.

Ειδικότερα, έχουν ήδη κατασκευαστεί και λειτουργούν οι βασικοί αγωγοί Σ2 και Σ3, ενώ ακολουθεί η άμεση έναρξη κατασκευής του δικτύου μεγάλων αγωγών από Άι Γιάννη Καρέα – Αναστάσεως – Νησάκι προϋπολογισμού 7,4 εκατ. ευρώ με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και προώθηση των παραλλήλων δευτερευόντων αγωγών στις γειτονιές.

Πρόκειται κυριολεκτικά για ένα έργο ζωής, με τεράστια οφέλη για τους κατοίκους της Ηλιούπολης, που δεν θα φοβούνται τις καταστροφές από τις καταιγίδες και τις βροχοπτώσεις και αυτό διότι το δίκτυο των τεράστιων όγκων νερού είναι πλέον πλήρως διαχειρίσιμο, σε αντίθεση- δυστυχώς- με ό, τι συμβαίνει στους περισσότερους δήμους της χώρας, που είναι ανοχύρωτοι.

Εμβόλιο AstraZeneca: «Μας δικαίωσαν-Έκαναν έγκλημα εναντίον της γυναίκας μου!», λέει ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας (vid)
Δεξίωση για τους G7: Η Καμίλα κρατούσε επετειακή τσάντα… για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (ΦΩΤΟ)
Μήλος: Στο επίκεντρο διεθνούς προβολής από το BBC (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Δήλωση – έκπληξη από Πορτοσάλτε: Είχε δίκιο ο Τσίπρας για το ξεστοκάρισμα του AstraZeneca – Τον δικαιώσε η κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 15 Ιουνίου
Που είναι σήμερα η μπάλα του τελικού Ευρωμπάσκετ 1987 – Η απίθανη ιστορία της «χαμένης» μπάλας (ΦΩΤΟ)