• Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου
  • 09:47

Αθήνα

14 oC

αραιές νεφώσεις

Η Φοιτητική Εστία απαντά για το έντομο που βρήκε φοιτητής στη λέσχη- "ΟΥΔΕΠΟΤΕ  υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα διατροφής"

Η φοιτητική εστία Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ με την οποία διευκρινίζει ότι ουδέποτε αναφέρθηκε το παραμικρό σχετικά με το θέμα της ύπαρξης εντόμου σε φαγητό. 

Σύμφωνα με όσα έγραψε χθες η ιστοσελίδα Foititikanea.gr, νεαρός εντόπισε έντομο στο φαγητό που έτρωγε στη φοιτητική λέσχη. Ωστόσο, η φοιτητική εστία, με σημερινή της ανακοίνωση, διαψεύδει την είδηση.

Αναλυτική η ανακοίνωση: 

Με αφορμή την πρόσφατη διακίνηση μέσω  ενημερωτικών ηλεκτρονικών sites , φωτογραφικού υλικού και δυσμενών σχολίων για την ποιότητα του φαγητού και την καλή γενικότερα παροχή υπηρεσιών σίτισης στο εστιατόριο της Φοιτητικής Εστίας  Πάτρας , θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε  τα ακόλουθα :

-          Ουδέποτε αναφέρθηκε στους  αρμόδιους μάγειρες  ή στο λοιπό αρμόδιο  διοικητικό προσωπικό της Φοιτητικής Εστίας το παραμικρό σχετικά με το θέμα της ύπαρξης εντόμου σε φαγητό που διατέθηκε από την Εστία στις 21-2-2018 και πολύ περισσότερο ουδέποτε επιδείχθηκε το παραμικρό  ώστε να διαπιστωθεί ή όχι το όποιο πρόβλημα που αφορά στην σωστή παρασκευή του φαγητού στο μαγειρείο.

-          Το Εστιατόριο της Φοιτητικής Εστίας Πάτρας , είναι το μεγαλύτερο εστιατόριο της χώρας μας,  όπου έχουν   το δικαίωμα  σίτισης πάνω από  8.000 φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο Εστιατόριο παρασκευάζονται και διατίθενται καθημερινά πάνω από 4.000 μερίδες φαγητού .

-           ΟΥΔΕΠΟΤΕ  υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα διατροφής από το 1995 που λειτουργεί το εστιατόριο για την εξυπηρέτηση  όλων των δικαιούχων δωρεάν σίτισης φοιτητών   του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο ΕΦΕΤ που συστηματικά ελέγχει την λειτουργία του έχει πιστοποιήσει επανειλημμένα την ορθή  παρασκευή και διάθεση του φαγητού και την επακριβή τήρηση  των σχετικών κανόνων και προϋποθέσεων .

-          Το Πανεπιστήμιο Πατρών,  το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και το προσωπικό της Εστίας καταβάλλουν συστηματικές και επίπονες προσπάθειες για την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών  λειτουργίας και την διασφάλιση της σωστής και  ποιοτικής παρασκευής και διάθεσης του φαγητού στους φοιτητές του Πανεπιστημίου. Ιδιαίτερα η εξαιρετική συνεργασία με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ που έχει πλέον εξασφαλιστεί, θα προσφέρει απτά αποτελέσματα και εμφανή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Send this to a friend