Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2021

CALLER'S CHOICE

Γ. Λοβέρδος: Που χαθήκατε Αγανακτισμένοι που εμποδίζατε με βία τις παρελάσεις; Γελοίοι και σούργελα

Με ένα διαδικτυακό ξέσπασμά του καταφέρεται κατά εκείνων των αυτοαποκαλούμενων «Αγανακτισμένων», που δημιουργούσαν επεισόδια και εμπόδιζαν με τη βία τις παρελάσεις το 2011 ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος...

Με ένα διαδικτυακό ξέσπασμά του καταφέρεται κατά εκείνων των αυτοαποκαλούμενων «Αγανακτισμένων», που δημιουργούσαν επεισόδια και εμπόδιζαν με τη βία τις παρελάσεις το 2011 ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος.

Μάλιστα, ο Γ. Λοβέρδος διερωτάται με νόημα για τις σχέσεις Αγανακτισμένων- ΣΥΡΙΖΑ: «Σε ποια κυβερνητικά γραφεία κρύβεστε;».

Ειδικότερα, όσα γράφει στα social media Γιάννης Λοβέρδος: «Τι να απέγιναν άραγε οι “αγανακτισμένοι” που εμπόδιζαν με βία, απειλές και βρισιές τις παρελάσεις στις εθνικές επετείους? αυξήθηκαν οι συντάξεις? Βρήκαν δουλειά οι άνεργοι? έπαψαν τα παιδάκια να λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία? μειώθηκαν οι φόροι? σταμάτησαν οι αυτοκτονίες? Σε ποια κυβερνητικά γραφεία κρύβεστε “αγανακτισμένοι”? Είστε γελοίοι, σούργελα, άθλια ανθρωπάκια. Ξεφτιλες».

Έξαλλος ο Παπαδάκης με Κούγια: Του έκλεισε το τηλέφωνο ο δικηγόρος – «Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Γα@@@ τη ζωή και την υγεία του για τον έρωτα» έλεγε ο Δημήτρης Λιγνάδης για τον πατέρα του, Τάσο
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου
Σοφία Μπεκατώρου: «Θα προσπαθώ να βοηθήσω όπου είναι απαραίτητο»
Εκδήλωση του «The Catalyst» για το σημερινό πολιτικό σύστημα και τους κομματικούς σχηματισμούς: «Υπάρχει ζωή στο ριζοσπαστικό Κέντρο;»
Δημήτρης Λιγνάδης: «Ο Ε.Α. τα είπε αυτά επειδή δεν έγινε μοντέλο – τραγουδιστής στυλ Ρουβάς, όπως ήθελε – Τραγελαφικές οι περιγραφές»