Αθήνα

19 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Γιάννης Καλλιάνος: Από τα σύννεφα και την ηλιοφάνεια ετοιμάζεται για τη… μπόρα της πολιτικής (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Γιάννης Καλλιάνος μπορεί για τους περισσότερους να είναι ένας μετεωρολόγος, ωστόσο για εκείνους που ξέρουν την καθημερινότητά του, πρόκειται για τον πλέον εργασιομανή άνθρωπο!

Ο Γιάννης Καλλιάνος μπορεί για τους περισσότερους να είναι ένας μετεωρολόγος, ωστόσο για εκείνους που ξέρουν την καθημερινότητά του, πρόκειται για τον πλέον εργασιομανή άνθρωπο!

ΓΡΑΦΕΙ Η Ειρήνη Αρβανίτη

Πιστός στην επιστήμη του, την υπηρετεί «τυφλά», ενώ μεγάλη του αγάπη είναι και η πολιτική, με τη Νέα Δημοκρατία να αποτελεί πλέον το δεύτερό του σπίτι (σ.σ δεν αποκλείεται να τον δούμε στις λίστες των εθνικών εκλογών).

Αδυναμία του αποτελούν τα ανίψια του ενώ συχνά επισκέπτεται και την Αργολίδα που αποτελεί τον τόπο καταγωγής του.

Εμείς του ζητήσαμε να μάς «βάλει» στην καθημερινότητά του και εκείνος μας παρουσιάζει ένα τυπικό του 24ωρο…

«Η ημέρα μου ξεκινά στις 05.30 το πρωί. Βάρβαρη ώρα, ειδικά για έναν άνθρωπο όπως εγώ που συνηθίζω να κοιμάμαι μετά τη 01.00 τη νύχτα. Ετοιμάζομαι γρήγορα, ίσως προλάβω να φτιάξω έναν ελληνικό καφέ και στη συνέχεια φεύγω για την Παιανία και το κανάλι OPEN TV που εργάζομαι ως Μετεωρολόγος. Στις 07.00 ακριβώς βγαίνω για πρώτη φορά στον αέρα ώστε να ενημερώσω τον κόσμο για τον καιρό».

«Μέχρι και αργά το μεσημέρι βρίσκομαι στο γραφείο μου στο OPEN TV για να ετοιμάσω τα δελτία καιρού που θα παρουσιάσω στη συνέχεια».

«Πολλές φορές, όταν υπάρχει κάποια έντονη μεταβολή του καιρού, χρειάζεται να δώσω τα "φώτα" μου και στους παρουσιαστές των ειδήσεων για να παρουσιάσουν το σχετικό θέμα στο δελτίο τους».

«Λίγο μετά το μεσημέρι κατεβαίνω στα υπερσύγχρονα στούντιο του OPEN TV για να γράψω τον καιρό που θα παίξει στα επόμενα δελτία ειδήσεων. Είναι μια καθημερινή διαδικασία που πραγματικά απολαμβάνω διότι η τηλεόραση και η παρουσίαση - πρόγνωση του καιρού όλη μου η ζωή».

«Αν δεν υπάρχει κάτι σοβαρό από πλευράς εξέλιξης του καιρού, γύρω στις 3 φεύγω από το γραφείο και επιστρέφω στο σπίτι μου στη Γλυφάδα».

«Μόλις επιστρέψω στο σπίτι, θα φάω κάτι στα γρήγορα ώστε να προλάβω να ξαπλώσω καμιά ώρα διότι στη συνέχεια με περιμένουν δεκάδες υποχρεώσεις πολιτικής φύσεως. Γενικά, εκείνη την ώρα, μου αρέσει να χαλαρώνω παρέα με το σκύλο μου τον Τόμπυ ή πολλές φορές ακούγοντας ιστορίες από τα ανιψάκια μου».

«Το απόγευμα σχεδόν πάντοτε θα έχω κάποιες υποχρεώσεις. Αυτές μπορεί να είναι μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία του κόμματος ώστε να παρουσιάσουμε ένα συγκεκριμένο project λόγω του ότι ταυτόχρονα έχω τη τιμή να είμαι και αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας ή ένας ήσυχος καφές με τον Πρώην Πρωθυπουργό της χώρας κ. Αντώνη Σαμαρά ή μια εκδήλωση του κόμματος ή ακόμη και κάποια ομιλία μου σε πολίτες των νοτίων προαστίων της Αττικής».

«Ταυτόχρονα, στις 19.45, αν βρεθώ σε κάποια τηλεόραση, θα παρακολουθήσω τον εαυτό μου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV ώστε να εντοπίσω εάν τα πήγα τόσο καλά όσο θα ήθελα για να είμαι ικανοποιημένος (γέλια)».

«Αργά το βράδυ επιστρέφω στο σπίτι μου στη Γλυφάδα και προετοιμάζομαι για την εκπομπή της επόμενης ημέρας. Διαβάζω και μελετώ τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία στον υπολογιστή μου, κάνω ένα μπάνιο και χαλαρώνω μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Ορισμένες φορές βέβαια, αν το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι κάπως χαλαρό, οργανώνω κάποιο ταξιδάκι στα πάτρια εδάφη, στην Αργολίδα. Έτσι ηρεμώ και αποσυμπιέζομαι... Η φωτογραφία είναι από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που βρεθήκαμε μαζί με φίλους στο Δρέπανο της Αργολίδας».

Send this to a friend