Αθήνα

28 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ευρώπη «βλέπει» η Ελλάδα για την ένταση με Τουρκία και περιμένει… τηλεφώνημα Μέρκελ για αποκλιμάκωση

CALLER'S CHOICE

Γιάννης Μυλωνάκης: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής παίρνει το ποδήλατό του και μάς ξεναγεί στον Δήμο που αγαπά και θέλει να τον δει να αλλάζει!

Με σύνθημά και κεντρική φιλοσοφία του το «Αλλάζουμε» ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης διεκδικεί τη Δημαρχία της Αγίας Παρασκευής εκεί που μεγάλωσε, εκεί που ονειρεύτηκε το μέλλον του, εκεί που ερωτεύτηκε – τη σύζυγό του τη γνώρισε στο Δημοτικό Συμβούλιο- και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έγινε και μπαμπάς!

Δείτε επίσης

ΚΙΝΑΛ για το 50ευρω του Τσίπρα στους συνταξιούχους: «Βρίσκεται σε πανικό»
«Βόμβα» Βερναρδάκη: Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών τον Ιούνιο

Είναι μόλις 42 ετών και το 2006 είχε εκλεγεί ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος της Αγίας Παρασκευής.

Βλέποντας όμως ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα έπρεπε, ότι ο δήμος δεν αναπτύσσεται, αποφάσισε να συστήσει τη δική του ομάδα και να κάνει το μεγάλο βήμα.

«Κάθε πρωί πηγαίνω στο γραφείο μου, να ενημερωθώ και να σχεδιάσω το πρόγραμμα μου. Εργάζομαι σε μια εταιρεία που έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και ασχολείται με τα ΕΣΠΑ».

Όλοι μιλούν για έναν ευχάριστο και πολύ φιλικό άνθρωπο. Μάλιστα τον χαρακτηρίζουν δικό τους παιδί και είναι αφού εκεί γεννήθηκε και εκεί τελείωσε το σχολείο.

«Οι επισκέψεις μου στις λαϊκές δεν αποτελούν προεκλογική μου κίνηση αφού πάντα θέλω να έχω την επαφή με τον κόσμο και να μαθαίνω από πρώτο χέρι τα προβλήματά και τις αγωνίες τους. Εδώ και δυο χρόνια που δημιουργήσαμε την ομάδα ενεργών πολιτών Αγ. Παρασκευής ‘’Αλλάζουμε’’ βγήκαμε στο δρόμο μιλήσαμε με τους πολίτες, τους ακούσαμε και υιοθετήσαμε τις απόψεις τους ως μέρος του προγράμματός μας.  Η αγάπη του είναι ο αθλητισμός και μάλιστα από το 2007 έως και το 2011 διετέλεσε πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενώ ο ίδιος λατρεύει το ποδήλατο. “Ηρεμώ παρά πολύ όταν παίρνω το ποδήλατό μου και κάνω βόλτες  στους δρόμους της αγαπημένης μου πόλης».

Από την άλλη για τις μετακινήσεις του επιλέγει τη μηχανή.

«Ήμουν πάντα λάτρης των μεγάλων μηχανών μου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας και επίσης η μηχανή επιβαρύνει το λιγότερο δυνατό το ήδη οξύτατο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης». 

Η Athens Voice απαντά στην κριτική για την κάλυψη της τραγωδίας της Εύβοιας: Η χυδαιότητα των fake news
Κορονοϊός: Χιλιάδες οι θεωρίες συνωμοσίας για την πανδημία
ΣΒΑΚ Πειραιά: Ο απολογισμός της 1ης Διαβούλευσης
Παγουλάτος: Οριοθέτηση απαιτεί συμφωνία με την Τουρκία και μια συμφωνία αναπόφευκτα προϋποθέτει αμοιβαίους συμβιβασμούς
Εύκολοι στόχοι τα τουρκικά πολεμικά πλοία που συνοδεύουν το Oruc Reis – Γιατί τα χαρακτηρίζουν «sitting ducks»
Κορονοϊός – Ηλίας Μόσιαλος: Δεν έχει γίνει η τρίτη φάση κλινικών δοκιμών για το ρωσικό εμβόλιο