Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

Πικρία Γιάννη Παπαμιχαήλ για Λαζόπουλο: Έχουμε χαθεί- Με στεναχώρησε ο τρόπος που δεν συνεργαστήκαμε

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε στο TLIFE και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα του σύντροφο Χριστίνα ‘Ερις, τον Λάκη Λαζόπουλο που τον στεναχώρησε αλλά και τη συγχώρεση στον πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ…

Διαβάστε ένα σχετικό απόσπασμα:

Έχεις εδώ και λίγο καιρό μια νέα σχέση. Τη Χριστίνα και νομίζω ότι σε ηρεμεί… Πώς γνωριστήκατε;

Ναι, είμαι πιο ήρεμος και χαρούμενος από ποτέ. Με την Χριστίνα γνωριστήκαμε πολύ περίεργα. Ήθελα να πάω σε μια καφετέρια από το σπίτι και επειδή άρχισε να με πονάει η μέση μου έκανα οτοστόπ και τότε σταμάτησε η Χριστίνα. Η γνωριμία μας είναι σαν από ταινία! Μετά δέσαμε…. Δεν της αρέσει η δημοσιότητα και προσπαθώ να την προστατεύω από αυτό. Είμαστε μαζί λιγότερο από χρόνο. Με έβγαλε από μια κατάσταση μιζέριας και μου έχει κάνει πολύ καλό.

Ο πατέρας σου, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ φεύγοντας από τη ζωή είπε σκληρά λόγια για σένα… Τον έχεις συγχωρήσει;

Για μένα η έννοια πατέρας είναι ιερή. Φυσικά και τον έχω συγχωρέσει. Τους πρώτους μήνες ήταν δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι αυτά ήταν ειπωμένα από τον πατέρα μου και ήταν γραμμένα σε ένα κομμάτι χαρτί. Κάπου σε εμένα έβλεπε την Αλίκη και αυτή η κόντρα που είχε πέρασε υποσυνείδητα σε εμένα.

Έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις σου με τα αδέρφια της μητέρας σου;

Δεν έχουμε κακές σχέσεις, αλλά δεν κάνουμε και κολλητή παρέα. Με τα ξαδέλφια από την μεριά του πατέρα μου έχουμε πιο γερές σχέσεις.

Ποια η σχέση σου με Λάκη Λαζόπουλο;

Με τον Λάκη γνωριζόμαστε χρόνια, αλλά έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια.

Αυτό με τα χτυποκάρδια πως το είδες; (θεατρική παράσταση)

Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή και είχαμε συμφωνήσει να συνεργαστούμε, αλλά τελικά επέλεξαν τον Λάκη. Ο Λάκης έκανε κάποιες επιλογές, οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που είχα εγώ στο νου μου. Με στεναχώρησε ο τρόπος που δεν συνεργαστήκαμε, αλλά δεν κρατώ κακία.

Πώς βλέπεις τον εαυτό σου στο μέλλον; Τα όνειρά σου;

Να κάνω ένα παιδί και οικογένεια, να προσφέρω, να κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Να γράφω βιβλία, να γράφω μουσική…

Send this to a friend