Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Γιατί φορούσε συνεχώς μαύρα ρούχα η Τζέσυ Παπουτσή- H τεράστια αγάπη που είχε η στον σύζυγό της και την οικογένειά του

Τα τελευταία χρόνια βλέπαμε συνεχώς την αγαπημένη ηθοποιό Τζέσυ Παπουτσή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών σήμερα, Κυριακή, να φοράει μαύρα ρούχα σε δημόσιες εμφανίσεις της.

Σε συνέντευξή της το 2013, όταν την ρώτησαν γιατί φοράει συνεχώς μαύρα, η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι τα φοράει ως ένδειξη αγάπης στο σύζυγό της Γιάννη Μάνιο -για την απώλεια της αδελφής του και της οικογένειας της σε τροχαίο δυστύχημα.

«Ναι φοράω και θα το κάνω για πολύ καιρό ακόμη. Ο Γιάννης αξίζει όχι μόνο αυτό το ελάχιστο πράγμα, αλλά πάρα πολλά ακόμη. Μου φέρθηκε με μεγάλη αγάπη στην πορεία της ζωής μας. Είναι ουσιαστικός σύντροφος. Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Συνεχίζω να πιστεύω και να σκέφτομαι ότι κάποιος λόγος υπήρχε για αυτή την τραγωδία. Ήταν μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν να έμενε πίσω ένας από τους τέσσερις…», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορείς να το ξεπεράσεις (την ξαφνική απώλεια των τεσσάρων συγγενών). Μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή πριν από 35 χρόνια και ακόμη καθημερινά του μιλάω. Όταν είμαστε σπίτι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Προσευχήθηκα πολύ για να αντιμετωπίσω αυτό το γεγονός. Την ώρα της τελετής, θυμήθηκα το γιατρό που συνάντησα πριν από ενάμιση χρόνο στην Αγγλία. Μου είχε πει: "Δεν έχω συναντήσει πιο δυνατή γυναίκα στη ζωή μου". Ακόμα και όταν εγχειρίστηκα πήγα με χαμόγελο. Θεωρούσαν ότι δεν ήξερα το πρόβλημα της υγείας μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Τζέσυ Παπουτσή.

Send this to a friend