Αθήνα

5 oC

σποραδικές νεφώσεις

Γκλέτσος εναντίον Γκλέτσου! Πιάστηκαν στα χέρια τα ξαδέλφια!

Γκλέτσος εναντίον Γκλέτσου! Πιάστηκαν στα χέρια τα ξαδέλφια!

Στα χέρια πιάστηκε ο δήμαρχος της Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος με τον χρυσαυγίτη ξάδερφό του, με τον οποίο έχουν και το ίδιο όνομα!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής όταν σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος με τοπικούς φορείς, επιστήμονες και τους ψαράδες της περιοχής για την επίλυση θεμάτων στο Μαλλιακό Κόλπο, «εισέβαλε» απρόσκλητος ο ξάδερφος του Απόστολος Γκλέτσος και επιτέθηκε φραστικά στο δήμαρχο Στυλίδας.

Σε επικοινωνία μαζί του, ο Απόστολος Γκλέτσος, παραδέχτηκε το επεισόδιο και δήλωσε στο protothema.gr: «Δεν ήταν προσκεκλημένος στη σημερινή συνάντηση. Εισέβαλε ξαφνικά στο χώρο και αρχικά επιτέθηκε φραστικά. Δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται εκεί. Τα πάντα έχουν καταγραφεί». «Η θέση μου απέναντι στη Χρυσή Αυγή έχει να κάνει με ένα βαθύ και έντονο προβληματισμό περί συνειδήσεως και μυαλού.  Είμαι βαθιά δυστυχισμένος που ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού πιάστηκε από τα μαλλιά του και κατάντησε η ελληνική κοινωνία να βλέπει μυητές του Χίτλερ και φασίστες να χτυπούν αθώους και να βρίσκονται εντός της Βουλής» πρόσθεσε στο protothema.gr ο κ. Γκλέτσος.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Γκλέτσος της Χρυσής Αυγής, πήγε στο Α.Τ. Στυλίδας και ζήτησε την καταγραφή του συμβάντος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατέθεσε μήνυση.

Send this to a friend