Αθήνα

20 oC

αίθριος καιρός

H αποστομωτική απάντηση που είχε δώσει ο Τρύφων Καρατζάς στην ερώτηση γιατί δεν έκανε παιδιά

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, Τρύφωνα Καρατζά. 

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, Τρύφωνα Καρατζά. 

Ο ηθοποιός είχε πλούσια καριέρα στο θέατρο, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός από τους τηλεοπτικούς του ρόλους στα σήριαλ της δεκαετίας του '90.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, το 2014, στο περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ", ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιλογή του να μην αποκτήσει παιδιά: «Δεν μου έχει λείψει ένα παιδί, γιατί έχω δύο υπέροχα εγγόνια, τον Δημητράκη και την Τζωρτζίνα, από τον ανιψιό μου, που με αγαπούν και τα αγαπώ πολύ. Δεν θα μπορούσα να αφοσιωθώ όσο θα ήθελα σε ένα δικό μου παιδί. Δεν αισθάνομαι την έλλειψη. Δεν έχω μοναξιά, έχω μοναχικότητα, την οποία έχω διαλέξει. Το βρίσκω υπέροχο να γυρνάω το βράδυ, να κλείνεις την πόρτα πίσω σου και να μην έχεις κανέναν να σε ρωτήσει: «Πού ήσουν; Τι έκανες;». Αυτό το είχα πάντα στη ζωή μου. Είμαι , συνειδητοποιημένος και γεμάτος»

«Δεν είμαι παντρεμένος. Είμαι μόνος από επιλογή. Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν παντρεύτηκα ή έκανα παιδιά.  Φέρτε μου έναν που να δουλεύει 57 χρόνια στο θέατρο. Για να δούμε πόσο θα αντέξουν αυτά τα παιδιά. Κάποιοι ξεχωρίζουν και είναι πολύ σημαντικοί, αλλά δεν τους ξέρει κανένας. Έχουν αφοσιωθεί σε αυτό που έδωσα κι εγώ όλη μου τη ζωή που λέγεται υψηλή τέχνη του θεάτρου»

Send this to a friend