• Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου
  • 10:53

Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η αλήθεια πίσω από την ελληνίδα μάνα που κρατά ομπρέλα για να μην βρέχεται ο ποδοσφαιριστής γιος της - Τι λέει ο γιος στο TheCaller

Ποιός είδε την φωτογραφία του Γιάννη Πάνου να στέκεται στο δοκάρι του τέρματος με την μητέρα του από δίπλα να κρατά την ομπρέλα για να μην βρέχεται και δεν αναφώνησε «Αθάνατη ελληνίδα μάνα».

Ποιός είδε την φωτογραφία του Γιάννη Πάνου να στέκεται στο δοκάρι του τέρματος με την μητέρα του από δίπλα να κρατά την ομπρέλα για να μην βρέχεται και δεν αναφώνησε «Αθάνατη ελληνίδα μάνα».

ΓΡΑΦΕΙ Η Ειρήνη Αρβανίτη

Γιατί η μάνα πώς να το κάνουμε από τη μέρα που θα φέρει ένα παιδί στον κόσμο δεν σταματά τα αγωνιά ακόμα κι αν η αγωνία της μπορεί να την οδηγήσει και στο...παράλογο του πράγματος. Άλλωστε όλα γίνονται από αγάπη.

Ο Γιάννης Πάνου, ο ποδοσφαιριστής της φωτογραφίας, όχι δεν είναι μοναχοπαίδι, έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, είναι 31 ετών, μένει μόνος του και η μητέρα του, του έχει τεράστια αδυναμία.

"Μου έχει μεγάλη αδυναμία, αυτό το ξέρει καλά και η αδελφή μου. Σκέψου ότι ζω μόνος μου κι επειδή η μητέρα μου με έπαιρνε κάθε πρωί τηλέφωνο για να δει τι κάνω, πλέον της το έχω απαγορέψει αλλά την παίρνω, μόνο όταν ξυπνήσω εγώ.

Η φωτογραφία που έγινε viral είναι από αγώνα που δώσαμε πριν από λίγες ημέρες. Εγώ αν και παίζω αμυντικό χαφ επειδή εκείνη την ημέρα δεν είχαμε τερματοφύλακα έκατσα κάτω από το τέρμα. Έβρεχε πάρα πολύ και η πλάκα ήταν πως όταν τελείωσε ο  αγώνας  η μητέρα μου ήρθε για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Θέλησε, λοιπόν, να με βάλει κάτω από την ομπρέλα, λες και τόσα λεπτά αγώνα δεν είχα γίνει μούσκεμα. Έτσι αποφάσισα να δημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφία στο facebοοκ γράφοντας "Καταλήξαμε από το ζακετα να βαλεις, στο ομπρέλα να πάρεις, φορά αδιάβροχο και γαλότσες...αααα και σου έφτιαξα ένα ταπεράκι για το δρόμο!".

Ευτυχώς έχει και η ίδια χιούμορ, οπότε δεν την πείραξε το σχόλιο μου, αν και ντρέπεται λίγο με την τόση δημοσιότητα που πήρε η φωτογραφία. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια κλασσική ελληνίδα μάνα! Με ρωτάει συνέχεια πότε θα παντρευτώ, δεν έχει πρόβλημα με τις φίλες μου αλλά θέλει κάποια στιγμή να σοβαρευτώ!".

Αν και ζει μόνος πάντα η βοήθεια της μαμάς είναι ευπρόσδεκτη "όταν έρχεται κάνει και μια γενική γιατί δεν το έχω (σ.σ το σπίτι) στη πένα και βέβαια σιδερώνει".

Αναμφίβολα πρόκειται για την πιο ένθερμη θαυμάστριά του ωστόσο μπορεί τώρα ο Γιάννης Πάνου να παίζει ποδόσφαιρο από χόμπι όμως για  8 χρόνια ήταν στην ομάδα της Λαμίας, στα Τρίκαλα και στη Θεσσαλονίκη. Πλέον έχει αφήσει πίσω του το ποδόσφαιρο και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Send this to a friend