Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Η «καλή νοικοκυρά» Μαρέβα και ο εθελοντισμός στη Βοστώνη – Η Πρόεδρος του «Καλού Σαμαρείτη» μιλά για τη σύζυγο Μητσοτάκη όπως τη γνώρισε

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ποδιά και γάντια για να βοηθήσει τις γυναίκες του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης» στην Πτολεμαϊδα να ετοιμάσουν τα συσσίτια!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ποδιά και γάντια για να βοηθήσει τις γυναίκες του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης» στην Πτολεμαϊδα να ετοιμάσουν τα συσσίτια!

ΓΡΑΦΕΙ Η Ειρήνη Αρβανίτη

Εμείς μιλήσαμε με την πρόεδρο του Συλλόγου Κατερίνα Γιάσογλου η οποία, όπως μας αποκάλυψε, «η Μαρέβα είναι καλή νοικοκυρά»:

«Με αφορμή την επίσκεψη που έκανε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε η ίδια να επισκεφθεί τον χώρο μας και έτσι την Κυριακή το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του Συλλόγου μας. Εμείς την ξεναγήσαμε στους χώρους μας, την αποθήκη, το μαγειρείο. Ήταν απλή, καταδεκτική και προσιτή. Όπως μας είπε χάρηκε πολύ που ήρθε στο Σύλλογο γιατί και εκείνη όταν ήταν φοιτήτρια στη Βοστώνη συμμετείχε εθελοντικά ετοιμάζοντας συσσίτια για τους αστέγους κάθε Σαββατοκύριακο. Έτσι, λοιπόν, φόρεσε αμέσως ποδιά και γάντια και μας βοήθησε να συσκευάσουμε μερικά κεκάκια- τυροπιτάκια και να τα βάλουμε σε ταπεράκια. Όπως την είδα μου φάνηκε ότι είναι καλή νοικοκυρά και πρέπει να ασχολείται γιατί μας είπε ότι πρέπει να φύγει και να πάει στα παιδιά της που διαμαρτύρονται επειδή απουσιάζει αρκετά. Επίσης έδειξε κατανόηση και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με κυριότερο αυτό της αντιμετώπισης των λειτουργικών εξόδων μας. Ελπίζουμε ότι η παρουσία της έκανε ένα καλό να μάθει ο κόσμος το έργο μας εκτός της τοπικής μας κοινωνίας».      

Να σημειώσουμε ότι «Ο Καλός Σαμαρείτης» είναι ένας χριστιανικός φιλανθρωπικός σύλλογος που δραστηριοποιείται στην Πτολεμαϊδά και την ευρύτερη περιοχή από το 1942 προσφέροντας ετησίως πάνω 52.000 μερίδες.

Send this to a friend