Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παπαχελάς για Δένδια-Τσαβούσογλου: Δεν πήγε καλά – Θα μπορούσε να χειροτερέψει η κατάσταση με μονομερή ενέργεια της Τουρκίας

CALLER'S CHOICE

Η «ροζ» συζήτηση Βέτα-Δένδια-Καμμένου στην εκπομπή του Αυτιά που «άναψε» τα αίματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια «ακατάλληλη δια ανηλίκους» συζήτηση είχαμε με το «καλημέρα σας» στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, με τους πολιτικούς εκπροσώπους μας να ξαφνιάζουν με το επίπεδο του διαλόγου τους για μια ακόμη φορά.

Μια «ακατάλληλη δια ανηλίκους» συζήτηση είχαμε με το «καλημέρα σας» στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, με τους πολιτικούς εκπροσώπους μας να ξαφνιάζουν με το επίπεδο του διαλόγου τους για μια ακόμη φορά.

Αφορμή το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες για την πιθανή συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την Δημοκρατική Συμπαράταξη» και τα προβλήματα στον «γάμο» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που πυροδοτήθηκαν και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Φίλη για την ανάγκη τερματισμού της συμμαχίας του κομματός του με τον  κυβερνητικό εταίρο του και το ταυτόχρονο άνοιγμά» του προς την κεντροαριστερά.

Η συζήτηση ωστόσο βγήκε εκτός πολιτικού πλαισίου με τους βουλευτές που εκπροσωπούσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΑΝΕΛ να την κάνουν τελείως «ροζ»!

Δείτε την στιχομυθία τους:

Ο Γιώργος Αυτιάς ρώτησε τον Δημήτρη Καμμένο αν ο ΣΥΡΙΖΑ… απατά τους ΑΝΕΛ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, για να απαντήσει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ: “Έτσι όπως το έθεσες πρωί – πρωί είναι ερωτικά παιχνίδια. Οπότε εντάξει, στα παιχνίδια λέμε ναι. Ειδικά στα ερωτικά γιατί φτιάχουν και τη διάθεση, γιατί είμαστε σε δύσκολη περίοδο τώρα με την αξιολόγηση, μπορούμε να το δούμε και με την ερωτική διάθεση”.

Στη συνέχεια ο Δ. Καμμένος επανέλαβε πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει στην Κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ θα πρέπει να το πει, για να ακολουθήσουν οι εξής διάλογοι:

Βέττας: “Συνάδελφε, για να καταλάβω κάτι. Έχετε αντιληφθεί ότι υπάρχει απιστία;”

Καμμένος: “Θα γίνει ροζ η εκπομπή του Γιώργου”

Βέττας: “Ξέρετε κάτι τέτοιο; Γιατί δεν είναι σωστό να διαταράξουμε την εξαιρετική σχέση που έχουμε”

Καμμένος: “Σε καμία περίπτωση αλλά πρέπει να το δείτε εσωτερικά γιατί ο κύριος Φίλης το είπε και να μη το κάνουμε ροζ πρωί – πρωί γιατί βλέπουν και παιδιά”

Βέττας: “Η καλή συμβίωση απαιτεί ελευθερία σε ό, τι αφορά τους ανθρώπους που ζούμε μαζί τους. Αν δεν τους έχουμε ελεύθερους τους ανθρώπους που ζούμε μαζί τους, σίγουρα ο γάμος δε θα προχωρήσει”

Στη συνέχεια μπήκε στη συζήτηση και ο Νίκος Δένδιας…

Δένδιας: “Αυτό το κοινοβουλευτικό σεξ το οποίο παρατηρήσαμε…”

Καμμένος: “Τώρα θα πέσει μονταζιέρα”

Δένδιας: “Αυτό που είπε ο Νίκος Φίλης είναι μια πραγματικότητα. Ότι εδώ υπάρχει μια παρά φύσιν συμπόρευση”

Αυτιάς: “Εσείς το παρά… αυτώσατε τώρα”

Δένδιας: “Είναι θέμα δικό τους. Οι θέσεις μας είναι καθαρές, δεν επιθυμούμε συνεργασία με κανέναν από τους δύο φορείς αυτού του παρά φύσιν κοινοβουλευτικού έρωτα. Ας τα βρουν. Είναι φανερό ότι ο γάμος αυτός… Δεν ξέρω για τους δύο αυτούς συζύγους αυτής της κοινοβουλευτικής συνύπαρξης, αλλά την ελληνική κοινωνία την έβλαψε”

Αυτιάς: “Παρά φύσιν με τον ΣΥΡΙΖΑ η Δημοκρατική Συμπαράταξη κι εσείς με το ΠΑΣΟΚ τι ήταν;”

Δένδιας: “Ανάγκη”

Βέττας: “Αιμομιξία ήταν κύριε Αυτιά. Ήταν αιμομιξία. Αυτό ήταν. Αιμομιξία. Πολιτική αιμομιξία”.

Αυτιάς: “Όλο τον ποινικό κώδικα κατεβάσαμε σήμερα παιδιά”

Δένδιας: “Περί αιμομιξίας εγώ ένα πράγμα παρατηρώ. Ότι συνεχώς, στον κοινοβουλευτικό λόγο αυτών των δύο κομμάτων, ενυπάρχει το σεξ. Δεν μπορώ να το καταλάβω”.

Βέττας: “Έχετε πρόβλημα με το σεξ κύριε Δένδια; Χιούμορ κάνουμε, τι σεξ λέτε τώρα;”

Δένδιας: “Α, χιούμορ κάνετε. Το κακό είναι ότι το σεξν δεν το κάνετε μεταξύ σας γιατί τότε δεν θα μας αφορούσε. Το κάνετε εις βάρος του ελληνικού λαού κι αυτό να το σταματήσετε”.

Αυτιάς: “Πιστεύω να μην πάω να απολογηθώ στο ΕΣΡ εξαιτίας σας”

(πηγή: Newsit)

Παπαχελάς για Δένδια-Τσαβούσογλου: Δεν πήγε καλά – Θα μπορούσε να χειροτερέψει η κατάσταση με μονομερή ενέργεια της Τουρκίας
Μόσιαλος: Στη Χιλή η πανδημία καλπάζει (και) λόγω της έλλειψης περιορισμών στις μετακινήσεις μεταξύ των νομών της χώρας
Ακάθιστος ύμνος: Οι τελευταίοι Χαιρετισμοί της Παναγίας
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου
Εκδήλωση του The Catalyst για την οικονομία μετά την πανδημία, το χρέος, τις προκλήσεις και τις προοπτικές (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπιμπίλας, Αλικάκη, Λαγούτης, Τάκος τραγουδούν για το ελληνικό #MeToo (ΒΙΝΤΕΟ)