Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Δείτε την συγκινητική φωτογραφία του Πύρρου Δήμα με τη σύζυγό του, Αναστασία, λίγο καιρό μετά τον χαμό της (ΦΩΤΟ)

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία που πόσταρε ο Πύρρος Δήμας με την προσφάτως χαμένη σύζυγό του, Αναστασία στο facebook, με τους δυο τους, πλάτη, να περπατούν αγκαλιά πάνω σε μία γέφυρα.

Η Αναστασία Σδούγκου, είχε διαγνωστεί τον Ιανουάριο του 2016 με όγκο στο κεφάλι και δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον καρκίνο.

Πύρρος Δήμας και Αναστασία απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά. Δύο αγόρια και δύο κορίτσια, με το μικρότερο αγόρι να είναι μόλις εννιά ετών.

Και έτσι, ο Πύρρος Δήμας, όσο δύσκολη και να είναι η περίοδος που περνά, δεν μπορεί να μην χαμογελά για τα παιδιά του, τα οποία και αυτά με δυσκολία βιώνουν το χαμό της μητέρας τους και προσπαθούν να επανέλθουν στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής τους. Πύρρος Δήμας και Μαρία Δήμα, η μεγαλύτερη κόρη του ολυμπιονίκη, βρέθηκαν μαζί στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την πρωινή τους προπόνηση. Από εκεί ο Πύρρος Δήμας δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram.

Η Μαρία Δήμα βαδίζει στα χνάρια του πατέρα της, καθώς ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό. Οχι βέβαια με την άρση βαρών, αλλά με την κωπηλασία. Μάλιστα έχει ήδη κατακτήσει αρκετά μετάλλια.

Send this to a friend