• Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου
  • 22:54

Αθήνα

23 oC

αίθριος καιρός

Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Πορτοκάλογλου για τον «αδερφό» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (ΕΙΚΟΝΑ)

Μετά την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Μετά την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Μάλιστα ήταν ένας από τους φίλους του αείμνηστου ερμηνευτή που μίλησε στην κηδεία για τη σχέση τους.

«Χθες το βράδυ αντί να τραγουδάμε στο Ηρώδειο έπρεπε να καθίσω να γράψω αυτό τον αποχαιρετιστήριο λόγο. Μπήκες την πρώτη μέρα θυμάμαι στο στούντιο φουριόζος αλλά μετά έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο και κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν χρυσό άνθρωπο. Από τη πρώτη στολή η που βρεθήκαμε στη σκηνή ήταν σαν να είμαστε μαζί για χρόνια . Ο τίτλος μας είναι 40 χρόνια επιτυχία .

Είχες το χάρισμα της επικοινωνίας με τον κόσμο. Ο Λαυρέντης , ο Μελωδός μου, έλεγα. Σαν κεραυνός έπεσε στα κεφάλια μας το τραγικό νέο και θρηνούμε όλοι το δικό μας άνθρωπο. Μοιραστήκαμε τα πάντα σαν αδέρφια. Μου μιλούσε για τις μεγάλες του αγάπες τη σύντροφο του Ελένη , την κόρη του Κλάρα, τον αδερφό του και τους φίλους του. Η τελευταία μας συναυλία ήταν την Παρασκευή και μου είπε: Τι άλλο θέλουμε Νικολάκη μου, δεν μας βαρέθηκε τόσα χρόνια ο κόσμος και έρχονται κι ακούν τα τραγουδάκια μας. Έφυγε χαρούμενος. Καλό σου ταξίδι, φίλε μου».

Λίγες ώρες αργότερα πόσταρε κοινή τους φωτογραφία από ταξίδι τους κι έγραψε: «Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον συνταξιδιώτη μας #lavrentismachairitsas #friends #brothers #bandmates #travellers».

Send this to a friend