Αθήνα

12 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Υποψήφιος με το κόμμα του Βαρουφάκη ο Κλέων Γρηγοριάδης; «Χρειαζόμαστε να επιστρέψει η ελπίδα…»

Έτοιμος να εμπλακεί στα πολιτικά τεκταινόμενα του τόπου δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης, άλλοτε θερμός υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, που πλέον στηρίζει το ΜΕΡΑ25, το νέο κόμμα του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο ίδιος ο ηθοποιός μάλιστα μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική» για το νέο κόμμα του Γ. Βαρουφάκη, για το οποίο είπε πως «πρόκειται κυριολεκτικά για το μόνο κόμμα στη χώρα μας, το οποίο διαθέτει εναλλακτική πολιτική».

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

Τι χρειαζόμαστε πραγματικά σε αυτήν τη δύσκολη φάση;

«Χρειαζόμαστε να επιστρέψει η ελπίδα. Και αναγκαία συνθήκη για κάτι τέτοιο είναι να συρθούμε όλοι μας μακριά από την παραίτηση και τον καναπέ μας και, εφεξής, να συμμετέχουμε ενεργητικά σε κάθε επίπεδο έκφρασης και αντιπροσώπευσης. Με άλλα λόγια, αφού, οκτώ χρόνια τώρα, διαπιστώσαμε με σιγουριά ότι οι “αρμόδιοι” ήταν απολύτως αναρμόδιοι, νομίζω είναι η ώρα να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας».

Βλέπετε κάτι ελπιδοφόρο στον ορίζοντα;

«Βεβαίως και βλέπω. Είναι ο νέος πολιτικός σχηματισμός ΜΕΡΑ25, ο οποίος αποτελεί την ελληνική έκφραση του πανευρωπαϊκού πολιτικού κινήματος DIEM25 και ο οποίος, για να καταστεί αποτελεσματικός, ζητεί τη συμμετοχή όλων μας. Θα πρέπει να σημειώσω ότι πρόκειται κυριολεκτικά για το μόνο κόμμα στη χώρα μας, το οποίο διαθέτει εναλλακτική πολιτική - την οποία έχει ήδη θέσει σε δημόσια διαβούλευση με την κοινωνία - έναντι των παντελώς αδιέξοδων μνημονίων. Αυτή είναι και η αιτία που, στα 53 μου χρόνια, παίρνω την απόφαση, για πρώτη φορά στη ζωή μου, να εμπλακώ στα πολιτικά τεκταινόμενα του τόπου μας».

Send this to a friend