Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ηλικία 23 ετών! Όταν έλεγε πως ο «Μαρξισμός είναι ελκυστικός»

CALLER'S CHOICE

Καλλιόπη Πορόγλου: Ποια είναι η πρώτη γυναίκα υπασπίστρια που συνόδευσε την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά την πρωτιά της γυναίκας Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, άλλη μία πρωτιά είναι γεγονός, καθώς στη σημερινή της ορκωμοσία

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, η νέα υπασπιστής Πολεμικού Ναυτικού της ΠτΔ, η Υποπλοίαρχος Καλλιόπη Πορόγλου ΠΝ είναι Πειραιώτισσα και ανήκει σε ναυτική οικογένεια, με τον ναύαρχο πατέρα της να έχει διατελέσει μεταξύ άλλων και διευθυντής της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του ΠΝ, και σύζυγο συνάδελφό της επίσης αξιωματικό του ΠΝ.

Εισήλθε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 2002 την πρώτη χρονιά κατά την οποία στη Σχολή κατατάχθηκαν οι πρώτες γυναίκες Μάχιμοι Ναυτικοί Δόκιμοι και αποφοίτησε από τη Σχολή το 2006 ως Σημαιοφόρος Μάχιμος.

Από τότε έχει υπηρετήσει σε αρματαγωγά και φρεγάτες του Στόλου (π.χ. Αξιωματικός Ναυτιλίας στη φρεγάτα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ») ενώ η τελευταία της θέση ήταν σε πλοίο ταχείας μεταφοράς (αερόστρωμνο τύπου “Zubr”) της Διοικήσεως Αμφιβίων Δυνάμεων του Αρχηγείου Στόλου.

Έχει δύο παιδάκια, δίδυμα, 6 ετών (αγόρι-κορίτσι) και έχει και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην Κατεύθυνση Στρατηγικής Διαχειρίσεως Καταστάσεων και Κρίσεων, όπου υποστήριξε την πτυχιακή της εργασία με θέμα: «Οι γυναίκες σε περιπτώσεις καταστροφών. Το φύλο ως παράγοντας ευαλωτότητας».

Η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ηλικία 23 ετών! Όταν έλεγε πως ο «Μαρξισμός είναι ελκυστικός»
Θεολόγος «ισοπεδώνει» τον κληρικό που είπε πως κοινώνησε 700 άτομα και θυμίζει την ιστορία με το «ιερό κάστανο»
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Ιανουαρίου
Φουρθιώτης: Πήρε ευλογία από τον Αρχιεπίσκοπο για να… κατέβει στην πολιτική
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου
Υπάρχει ελπίδα! Ένας 7χρονος από την Σύρο έδωσε το χαρτζιλίκι των γιορτών για να ταΐσει αδέσποτα